Piatra-Neamț: Se aruncă de la geam cu pietre-n cap. De data asta a nimerit un adult, data viitoare poate nenoroci un copil

0
Foto: Google Street View

Ne-au mai povestit câțiva oameni în decursul acestui an despre existența unui bătrân în cartierul Mărăței care aruncă cu pietre în cap oamenilor, de la geam, și greșeala noastră a fost că nu am investigat problema la timp. Nu contează că sunt mame cu copii, alți oameni în etate sau animale.

În această seară am experimentat pe propria-mi pielea senzația „extremă” (n.r: autorul articolului), deloc plăcută, având în vedere înălțimea de la care a căzut (mai precis, etajul III).

Înțelegem prea bine faptul că uneori bătrânețea vine la pachet cu o serie de tulburări, fără a întreba pe nimeni dacă e de acord sau nu, însă acești oameni nu ar trebui lăsați nesupravegheați. Conștienți sau nu de ceea ce fac, acțiunile lor pot duce la un final tragic.

Pentru cei care au copii și locuiesc în zona Cami Com (Aleea Plaiului) atenție mărită!

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate