Piatra-Neamț: protestele continuă

4

Piatra-Neamț. A patra zi de proteste. Manifestanții s-au adunat din nou în mijlocul municipiului pentru a-și exprima nemulțumirea vis-a-vis de ordonanțele Guvernului. Ca de fiecare dată, ordinea și siguranța publică sunt asigurate de echipaje ale Jandarmeriei Neamț. Protestul este autorizat.protest

Oferim mai jos o informare transmisă de Jandarmeria Neamț care îndeamnă, ca și până acum, la menținerea unui protest pașnic:

jandarmeriaȘTIAȚI CĂ… legea nr. 60/ 1991 privind organizarea și desfășurarea adunărilor publice prevede:
Art. 1. – (1) Libertatea cetățenilor de a-și exprima opiniile politice, sociale sau de alta natură, de a organiza mitinguri, demonstrații, manifestații..și de a participa la acestea este garantată prin lege. Asemenea activități se pot realiza numai pașnic și fără niciun fel de arme.
Art. 2. – Adunările publice trebuie să se desfășoare în mod pașnic și civilizat, cu protecția participanților și a mediului ambiant, fără să stânjenească folosirea normală a drumurilor publice… funcționarea instituțiilor publice sau private, a celor de învățământ, cultură și sănătate, a unităților economice ori să degenereze în acțiuni turbulente de natură a pune în primejdie ordinea și liniștea publică, siguranța persoanelor, integritatea corporală, viața sau bunurile acestora ori ale domeniului public, și nu pot fi continuate după ora 23,00, caz în care intră sub incidența dispozițiilor Legii nr. 61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, republicată.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
4 Comentarii
 1. Mugurel spune

  Da Tely suntem blestemaţi cã înca mai exista embrioni de comunism în aceasta ţarã

 2. Tely spune

  Am vazut o multime de persoane incitate,multi dintre ei nu prea stiau de ce se afla acolo ,dar e democratie chiar daca vuvuzelele sunau pe la geamurile noastre ca la anul nou.O manipulare grosolana a unor reprezentanti ai ONG-urilor.E lesne de inteles ca majorarile salariale,pensiilor si alte facitati nu convin patronatelor si strainilor care au nevoie de sclavi romani.Parca suntem blestemati ca de fiecare data cand ceva incepe sa mearga bine trebuie sa o luam de la capat.E adevarat ca OU data de guvern a fost cam pripita,,dar au fost si altele poate mai grave si lumea nu sa mai inflamat atat.

 3. Elena Axinte spune

  Minunați nemțenii astăzi! Dimineață copiii,seara toți protestatarii au trecut pe sub greamurile noastre… Mi-au dat lacrimile văzând că le pasă atât de mult de viitorul copiilor lor!Să dea Domnul tot ce e mai bun pentru ei!

 4. Emilia Gavril spune

  Beavo de mii de ori.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate