Piatra-Neamț: PROFI a transformat două centrale părăsite în magazine de cartier

3

Două centrale părăsite care creau probleme în cartierele Dărmănești și Mărăței au fost transformate de lanțul de magazine PROFI în supermarket-uri.

Structura veche a centralelor a fost reabilitată în totalitate și acum localnicii din aceste cartiere se bucură de un magazin aprovizionat cu produse diverse chiar lângă blocul lor.

Schimbarea este una benefică, atât în ceea ce privește utilitatea investiției celor de la PROFI, cât și în ceea ce privește eliminarea focarelor de infecții care au invadat aceste centrale părăsite în decursul anilor ce au urmat dezafectării lor.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
3 Comentarii
 1. Florin spune

  Magazine înfipte între blocuri,fără locuri de parcare( parcările de reședinţă NU sunt pt Profi!! ).Mai bine făceau spaţii verzi de joacă pt copii.

 2. Cornel spune

  E OK , acum rămâne de văzut și cât vor exista in timp , deoarece în ambele cartiere sunt și cei de la L L , care la unele produse au preturi mai mici ( fructe , dulciuri , produse de igienă personală și ptr casă, produse. congelate ,) la. Profi au Carne proaspătă , nu de aia pe la cutii vidate la un preț bun . AH era să uit ! NU au , Oferă aluat cu gem , ori alte ,,bunătăți,, la cuptor și vitrina , care #Rezista 6 luni ,in orice fel de temp condiții ,Caz Studiat și relatat .

 3. Marius spune

  Este foarte adevarat…..un lucru bun.
  Au uitat sa repare ce au stricat.
  Vorbim de străduțele dintre blocuri pe care le-au spart pentru apa, canalizare.. .

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate