Piatra Neamţ are primul salon autorizat de tatuaje

4

Salonul 13 Ink Tattoo este singurul, din Neamţ,  în cadrul căruia tatuatorul deţine autorizaţie pentru a practica “meseria” de tatuaj artistic, recunoscută de Ministerul Sănătăţii, Ministerul Muncii şi cel al Educaţiei. În plus, el deţine certificate pentru igienă şi prim ajutor. Toate aceste diplome au fost obţinute în urma participării la cursuri de specialitate în conformitate cu legislaţia română şi cea europeană.

Foarte important este faptul ca tatuatorul are un background artistic, este absolvent de arte plastice, lucrând, în timp, în mai multe medii şi specialităţi care l-au maturizat artistic, majoritatea lucrărilor realizate fiind originale, gândite şi desenate după informaţiile furnizate de clienţi.  Artistul are deja un portofoliu cuprinzător de lucrări care pot fi vizionate pe internet, el abordând teme variate. De la liniile sinuoase şi exacte mandala, la umbrele fine şi fără de canturi ale portretelor de copii.

Salonul este amenajat conform tuturor cerinţelor legale, având autorizaţie  de la Direcţia de Sănătate Publică.

Igiena şi siguranţa clienţilor este o prioritate pentru echipa 13 Ink. Toate echipamentele folosite sunt conforme cu cerinţele de igienă impuse. Tot ce intră în contact cu pielea este de unică folosinţă (ace, mânere) şi sunt prezentate clientului înaintea de începerea procedurii. Culorile sunt din pigmenţi naturali, certificate în Europa.

Presupunând ca aţi decis deja că un tatuaj vă va completa frumuseţea corporală, iată câteva sfaturi pentru a face cea mai bună alegere.

Alegerea salonului (tatuatorului)

Este imperios necesar ca salonul de tatuaje să fie unul autorizat, în care să se respecte cu sfinţenie regulile de igienă. Tot ce se petrece înainte de procedură trebuie să fie la vedere, clientul să poată vedea și atinge materialele de unică folosinţă, înainte ca acestea să fie desigilate în faţa sa. Un salon trebuie să funcţioneze la fel ca un cabinet medical.

Un tatuator cu studii în domeniul artistic va şti, în cele mai multe cazuri, să dea formă ideilor clienţilor, dar şi să le şi tatueze. Înainte de a merge la un anumit artist tatuator, urmariţi portofoliul acestuia, stilul şi care îi sunt limitele.

Ideea

Ţineţi cont de opinia lui în ceea ce priveşte alegerea dumneavoastră. Un tatuator care are background artistic va şti să dea valoare ideilor sau va şti să modifice un model după placul dumneavoastră, astfel încât să fie un tatuaj unicat.

Încercaţi să fiţi originali. Nu cereţi tatuatorului să copieze alte tatuaje pe care le-aţi găsit pe internet. Un tatuator vă va explica că multe dintre aceste modele sunt protejate de drepturi de autor. În plus, cam cât de trist ar fi momentul să vă întâlniţi cu o altă persoană care să poarte aceleaşi însemne.

Abia după toate acestea puteţi întreba cât costă. Preţul unei lucrări se stabileşte în funcţie de dimensiune, de complexitatea desenului, de cantitatea de materiale folosite, implict durata de realizare. Un alt factor care influenţează preţul este locul în care se va realiza intervenţia.

13 Ink Tattoo Piatra Neamţ vă oferă toate informaţiile necesare de la idee până la realizare.

sondaj ziar piatra neamt

whatsapp ziar piatra neamt

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
4 Comentarii
 1. Leat nicoleta spune

  As vrea sa stiu si eu cit costa tatuarea sprincenelor

 2. Andrei Lucian spune

  Sunt bunici,strabunici care au tatuaje…e problema fiecaruia ce face cu pielea lui.Renuntati la mentalitatile acestea comunistoide.P.S: eu nu am niciun tatuaj si nici nu-mi voi face vreodata.

 3. Astanoaie Alin spune

  Mai bine un salon autorizat decat sa se mazgaleasca singurii cu tot felul de masinarii inprovizate 😉 bine 13 Ink tattoo

 4. Lacramioara Tofan spune

  Neinteresant…..

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate