Lansarea proiectului „Digital Diaspora – parteneriat pentru construirea unei comunicări eficiente și transparente”

0

Conform unui comunicat al Guvernului, în data de 4 noiembrie 2016, a fost lansată etapa pilot a proiectului „Digital Diaspora – parteneriat pentru construirea unei comunicări eficiente și transparente”, la Madrid, unde a participat ministrul delegat pentru relațiile cu românii de pretutindeni, Maria Ligor. Proiectul este realizat de Departamentul Politici pentru Relația cu Românii de Pretutindeni în colaborare cu Corneliu Octavian Bjola, profesor la Universitatea Oxford, specialist în relații internaționale și expert internațional în diplomație digitală.

Proiectul are ca scop o comunicare cât mai eficientă în mediu online între misiunile diplomatice și comunitățile românești din țările gazdă. În această primă etapă, care se va desfășura în perioada noiembrie 2016 – octombrie 2017, proiectul va fi aplicat în 5 misiuni diplomatice ale României: Spania, Italia, Belgia, Canada și Australia. În această perioadă se va încerca identificarea problemelor existente în comunicarea online cu diaspora românească și se vor căuta soluții pentru rezolvarea acestora. În acest sens se vor desfășura mai multe sesiuni de pregătire susținute de experți în comunicarea digitală.

digital-diaspora

 

 

 

 

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate