Piatra-Neamț: Operațiunea „Fără rable în spații publice”

0

Municipalitatea a început o amplă acțiune de ridicare a rablelor de pe domeniul public.

La sfârșitul lunii februarie, la nivelul municipiului Piatra-Neamț a fost demarată o amplă acțiune de identificare și inventariere a autoturismelor abandonate pe domeniul public. Potrivit primăriei, scopul acțiunii este eliberarea spațiului public ocupat de aceste autovehicule și crearea de noi locuri de parcare.

„Până în prezent au fost identificate 90 de autorisme abandonate doar în cartierul Mărăței, totalul estimat pentru întreg municipiul fiind de 400 de astfel de autoturisme.

În paralel se lucrează la un regulament privind ridicarea și depozitarea ulterioară a acestor autovehicule la nivelul municipiului. Regulamentul va fi depus spre aprobare în următoarea ședință a Consiliului Local Piatra-Neamț.

Dacă aveți cunoștință de astfel de cazuri, vă rugăm să le sesizați prin intermediul aplicației City App, sectiunea raportări incidete –trafic auto, semne de circulație și parcări.

Vă informăm că, în conformitate cu legislația în vigoare este considerat vehicul abandonat – vehiculul de orice categorie, aflat pe domeniul public sau privat al statului ori al unităţilor administrativ-teritoriale de cel puțin 6 luni, al cărui proprietar sau deţinător legal este cunoscut, însă există indicii temeinice că acesta nu respectă condițiile legale pentru a circula pe drumurile publice.”, se arată pe pagina de facebook Municipiul Piatra-Neamț.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate