(VIDEO) Piatra-Neamț: Oamenii scot apă de la pompă la temperaturi negative, în toiul iernii

0

Furnizarea apei, întreruptă în Mărăței din cauza unei avarii. Localnicii scot apă de la pompă la temperaturi negative, în toiul iernii.

Compania Județenă ApaServ a publicat anunțul de întrerupere a apei doar pe pagina de facebook și pe site, cu câteva minute înainte de începerea lucrărilor. Mai mulți pietreni s-au plâns de faptul că nu au avut timpul necesar să își facă rezerve, deoarece nu au avut acces la informație în timp util.

Comunicat ApaServ:

Pentru remedierea unei avarii la conducta magistrala de 500DN de pe Bd. Traian din Municipiul Piatra Neamt, Compania Judeteana APA SERV SA este pusa in situatia neplacuta de a furniza serviciul de alimentare cu apa potabila cu presiune redusa, astazi 16.01.2021 intre orele 13,30-21,30 existand in unele zone si posibilitatea intrereuperii temporare a acestuia.
Vor fi afectati utilizatorii din: Zona aval de paraul Cuiejdi, Pod Spital si Pod Piata Mare (Cartierele Maratei, Gara Veche, 1 Mai, Speranta, Valeni, strada Tineretului, Strandul Municipal Piatra Neamt), Orasul Roznov (inclusiv satele Chintinici si Slobozia), Comuna Dumbrava Rosie, Comuna Savinesti, Comuna Zanesti.

NU va fi afectat de interventie Spitalul Judetean Piatra Neamt.

Furnizarea apei potabile cu presiune optima se va relua incepand cu ora 21,30, urmand ca in functie de consumul utilizatorilor si de amplasarea bransamentelor de apa, toate zonele afectate sa beneficieze de serviciul de alimentare cu apa potabila la parametri optimi pana la ora 24,00.

Ne cerem scuze tuturor utilizatorilor afectati pe care ii asiguram ca echipele de interventie fac tot posibilul pentru remedierea avariei intr-un timp cat mai scurt si pentru reluarea furnizarii serviciului de alimentare cu apa potabila la parametri optimi inainte de ora estimata initial.
Pentru relatii suplimentare beneficiarii nostri pot suna la numarul de telefon 0233 233340 Dispecerat APA SERV care functioneaza non stop sau pot accesa site-ul Companiei www.apaserv.eu

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate