Piatra-Neamț, imaginile serii: când durerea-n … e mai gravă decât covidu’

4

Imagini surprinse astăzi, 11 octombrie în jurul orei 23.30. De-ar fi doar nesimțire ar mai fi cum ar mai fi, dar e mai mult de-atât. E de fapt o combinație nefericită între ipocrizie și un grad alarmant de incultură.

„Cultivații” (aceiași care au mereu un punct de vedere despre orice, de la virusologie la cibernetică și fizică cuantică, exprimându-și opiniile fără a nimeri chiar și din greșeală o nenorocită de cratimă acolo unde trebuie, folosind „â” la începutul cuvântului) contribuie cu generozitate la aspectul sublim al orașului.

Este un adevărat supliciu, o muncă sisifică să-ți iei sticla cu apă pe care ți-ai lăsat izvorul de salivă să o arunci în coșul de gunoi care e la 1 m de tine, numai nu te mușcă de nas.

Restul imaginilor sunt la fel de grăitoare. Între timp, chiloții și budigăii atârnă în continuare pe sfori pe la colțurile intersecțiilor, elegant, ca „pe aripile vântului”, în două din 3 mașini răsună Guță sau un derivat la fel de vomitiv (mea culpa, gusturile nu se discută, nu?) iar în librării și biblioteci se așează praful de 2 degete pe cărți.

„Ânțelege-ți”?

Suntem pe drumul cel bun.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
4 Comentarii
 1. Lumi spune

  Si oamenii sunt nesimtiti dar si firma care ridica gunoiul vine 1 data la saptamana! Ar tb sa il ia zilnic.se umple pubelele maxim.ce sa faci? Sa iti iei gunoul inapoi in casa normal ca il lasi langa! Pt.asta asta sunt platiti cei de la firma de gunoi!Firma se gunoi ar tb amendată pt.ca nu isi face treaba.

 2. Sima spune

  Camerele alea de luat vederi ce rol au?ca daca ar fi functionale s-ar identifica,amenda cretinii certati cu bunul simt…zic si eu…

 3. Stefan spune

  Asa arata un oras al nimanui, lasat pe mana cocalarilor si interlopilor…

 4. stefanescu spune

  Este strigator la cer!
  Toata lumea a devenit isterica pe motiv COVID.Tipa toata ziua ca le este frica sa puna mana pe clapeta de la modul,ca au deseuri pe jos ce genereaza focare de infectie!
  Daca Politia Locala ar da amenzi pentru cei ce pun gunoiul jos,poate va mai disparea din indolenta.
  Intelegem teama cetatenilor ,dar ganditiva si la cei ce de la inceputul pandemiei lucreaza in acest domeniu.Oare lor nu le este frica?
  Puneti deseurile in containere si rezolvati problema curateniei!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate