(Piatra Neamț) Bătrân terorizat de un puști de 24 de ani – Poate după gratii se va liniști

0

La data de 15 martie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț au reținut pentru 24 de ore un tânăr în vârstă de 24 ani, care nu ar fi respectat dispozițiile prevăzute în ordinul de protecție emis pe numele acestuia de instanța de judecată.

Din verificări a reieşit faptul că pe numele tânărului, Judecătoria Piatra Neamţ a emis la data de 10 decembrie 2021 un ordin de protecţie.

Cu ocazia cercetărilor a rezultat faptul că, în perioada 12-15 martie, persoana în cauză s-ar fi apropiat la o distanță mai mică de 200 de metri de domiciliul unei bărbat de 72 de ani, din Piatra Neamț, încălcând astfel prevederile ordinului de protecţie.

În baza probatoriului administrat, tânărul a fost reținut pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunii de nerespectarea ordinului de protecţie.

Astăzi, acesta urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamţ, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

sondaj ziar piatra neamt

whatsapp ziar piatra neamt

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate