Pianistul Daniel Petrică Ciobanu, nominalizat la Gala Ambasadorilor Nemțeni. Votează și tu!

0

Tânărul pianist Daniel Petrică Ciobanu din Piatra-Neamţ a fost nominalizat la Gala Ambasadorilor Nemțeni, categoria Tinere Valori

Acesta poate fi votat online până la data de 10 noiembrie, accesând următorul link: ambasadorinemteni.ro/daniel-petrica-ciobanu/

Tot la categoria Tinere Valori, au fost nominalizați și următorii nemțeni: Ionuţ Ursu, Damian Pancu, Georgiana Mădălina Mihăilă și Petru Apostoaia.

Pe 23 noiembrie îi vom cunoaște, prin votul nemțenilor și al unui juriu de înaltă ținută, pe cei cu care ne mândrim la nivel județean, național și internațional! Printre ei s-ar putea număra anul acesta și Daniel Petrică Ciobanu, însă numai cu ajutorul voturilor dumneavoastră.

Daniel Petrică Ciobanu

S-a născut în 1991 la Piatra-Neamț și de la vârsta de 7 ani a început studiul pianului. A urmat cursurile Conservatorului Regal din Scoția şi în prezent le urmează pe cele ale Universității de Arte din Berlin. Este deținătorul a două premii întâi internaționale de mare răsunet – la ediția a V-a a Concursului Internațional de Pian de la Rio de Janeiro şi la competiţia Unisa de la Pretoria, în Africa de Sud.
Daniel Petrică Ciobanu este inițiatorul Festivalului de Pian din Piatra-Neamț. După două ediții reușite, tânărul și talentatul nemțean promite să facă o tradiție din organizarea acestui eveniment dedicat melomanilor

Gala Ambasadorilor Nemțeni, ediția a II-a, organizată de Consiliul Județean Neamț, prin Centrul pentru Cultură și Arte „Carmen Saeculare“, este o ocazie de recunoaștere publică a personalităților nemțene care s-au făcut remarcate pe parcursul ultimului an, iunie 2017 – iunie 2018.

Evenimentul este dedicat celor care au contribuit decisiv la dezvoltarea culturală și instituțională a spațiului românesc, extins și peste granițele țării.

Publicul poate vota candidații preferați prin intermediul sistemului electronic pus la dispoziție, până pe 10 noiembrie. Se permite acordarea unui singur vot oricărui candidat de pe aceeași adresă de IP, într-un interval de 24 de ore. (click AICI pentru vot)

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate