Comuna Girov – Neamț… să vedeți ce face primarul de aici

Comuna Girov din județul Neamț are acum un primar care vrea să facă în 2 ani ce nu au făcut alții în 30 și culmea chiar se agită pentru asta și are și rezultate.
Orice cuvinte sunt inutile. Urmăriți filmarea de mai jos. O filmare realizată în timp ce primarul de la Girov, Ciubotaru Vasile, un om normal și pus pe treabă,  ne arăta ce face prin comună.
Am dori să putem face astfel de materiale video cu cât mai mulți primari dar din păcate unii termină ce au de arătat în 30 secunde.

- Apreciază pagina -

6 Comentarii
 1. Tudor spune

  Nice! Are niște lucruri făcute , Numai Atenție dle Ciubotaru că după. Compactări. , Betonări sa nu urmeze Turnari pe la unele instituții ale statului Român. Pentru că la Noi e pe modelul că de ce Nu a făcut? Iar daca a făcut câte. ceva, A SIGUR a Furat ! Trebuie Denunțat. .in rest Felicitări ptr ceea ce doriți să faceți sau deja a ți realizat.

 2. marcela spune

  Ce bine at fi sa toti primari responsabil si sa nu fure am avea comune europene cu apa gas si canalizare. Dar totul se termina in general la vorbe. Sper ca acest primar sa se tina de cuvint si sa realizeze ce a propus.

 3. Ciprian Enache spune

  Termopane și balastru?!? Dar de ce nu vorbește nimeni de sprijinirea mediului de afaceri în comună? Lăudăm modul în care se cheltuiesc pomenile electorale primite de la Guvern? Oare nu ar fi mai bine să se gândească cum să facă banii pe care vor să-i cheltuie? Așa cred că e într-o economie reală. Dar, mă rog, e vorba de Girov. Cred că ar fi interesantă o dezbatere pe această temă.

 4. Un șofer spune

  Podul bombardat de la peste Cracău din Girov, când va fi reabilitat??

 5. mickey999 spune

  Imi place sa intru in cabinetele medicale vechi de pe la tzara …alea unde nu s-a mai facut nimic de pe vremea lu’ Anutza Pauker … imi place sa intru mai ales cind sint deprimat.

  Stiu sigur ca daca cer pilula cu cianura am scapat imediat de griji …am mari sanse! hahahahaha

  Apropo : Ana Pauker si cu Dej,
  Au bagat spaima’n…BURGHEJ’

  Stii?

  🙂 🙂 🙂

 6. George spune

  Girov e o comună frumoasă și îngrijită. Se vede diferența față de acum câțiva ani în urmă, dar din ce am văzut prin județ, mai sunt și alți edili de comună gospodari. Spre exemplu la Agapia. Am văzut lucrări foarte serioase și acolo. Sau la Pipirig, asfalt până în capăt la Boboiești, amenajarea centrului comunei, asfalt la Pluton. La Crăcăoani, asfalt nou până la Mitocul Balaln. La Păstrăveni, asfalt până în Lunca Moldovei și la Rădeni, amenajarea centrului. La Horia, cam tot ce a fost de asfaltat, s-a asfaltat. La Ceahlău,Dămuc și multe altele. Canalizări, aducțiuni de apă, școli noi ( la Icușești).
  Chiar dacă sună a un soi de reclamă,aș zice să o luați la pas prin județ și să ne prezentați și nouă realizările aleșilor noștri, dar să nu o faceți în funcție de culoarea politică.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate