Petiție pentru anularea HCL Piatra-Neamț împotriva deținătorilor de animale și înființarea unei comisii în CL pentru protecția animalelor

2

A fost lansată o petiție realizată de Asociația YOUth For Neamt în sprijinul proiectului Ham Piatra Neamț care solicită eliminarea ART 3 (1) -1 (Anexă) din HCL 135 27/05/2021 emisă de Consiliul Local al Municipiului Piatra-Neamț (Posesorii de animale de companie au următoarele obligații în timpul plimbării animalelor pe domeniul public: b) sa nu permită accesul animalelor de companie pe spatiile verzi din parcuri, grădini publice si cele aferente ansamblurilor de locuințe, in spatiile de joaca amenajate pentru copii, in magazine si piețe de desfacere a produselor agroalimantare. Accesul cu animalele de companie va fi permis numai in spatiile special amenajate) și înființarea unei comisii pentru protecția animalelor în cadrul Consiliului Local.

CLICK AICI PENTRU A SEMNA PETIȚIA

Argumentele pentru care se solicită aceste lucruri le puteți citi în detaliu în petiția creată. Mai mult, vă recomandăm să citiți și o opinie avizată a unui cabinet veterinar din Piatra-Neamț pe această temă – click aici.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
2 Comentarii
 1. Ben spune

  La nivel național se Înființează politia animalelor (la inițiativa UE) si la Piatra Neamț, tov primar ne obliga sa ținem cățeii casa!
  ,,europeana” decizie ca să spun !!!

  1. Gabriel spune

   Nici vorbă!
   Primarul vă obligă să vă plimbați animăluțele în zonele și spațiile create special pentru ele,. La fel și în cazul interdicțiilor privind copiii. Nu au voie în parcuri și în Piața de la Turn, pentru că primăria a creat zeci de spații de recreere și de joacă. Dacă tot le-a făcut, nu trebuie lăsate în paragină.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate