Peste 50% din emigrantii nemteni nu mai trimit bani acasa

3

Peste 50% din nemtenii plecati la munca in afara granitelor nu mai trimit bani acasa. Daca acum 3 ani, 80% dintre cei plecati la munca trimiteau bani pentru intretinerea familiei, acum mai mult din jumatate au reusit sa isi reintregeasca familiile in afara granitelor sau pur si simplu nu vor sa mai auda de Romania.

Ilona Popescu

 


whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
3 Comentarii
 1. mustela putorius spune

  hahahahaha, poate ‘incult-o’, ca-i de jenu feminin, cetateanule european..
  ia, sa le spui tu macaronarilor sau oricaror mujahedini din europa ca tu esti cetatean european, sa vezi ce raspunsuri primesti..
  proprul tau presedinte te-a calificat drept un cetatean neperformant dintr-o tzara de mana a doua, ai cumva pretentzii la cetatzenii lu’berlusconi sa-ti spuna altcumva, europeanule?!
  ps. sorry, admin, te-am pus la treaba duminica

 2. costy spune

  apropo nu mai sintem emigranti sintem cetateni europeni incultule care ai scris mai informeazate

 3. costy spune

  daca ne omoara cu taxe impozite si legi de c… cine vrea sa mai auda de rominia imi pare rau doar ca piatra neamt e un oras frumos sau cel putin asa imi aduc aminte ca era..sint de 14 ani plecat si sigur miam luat si familia .si tot platim taxe in rominia pe gunoi intretinere si alte prostii rusine la cei cu legile in mina sa sile bage in …

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate