Nemtenii vor scoate din buzunare peste 200 de euro pentru refacerea actelor

9

Daca minunea cu regionalizarea Romaniei se va petrece, sansa ca judetul Neamt sa fie capitala de regiune este destul de mica in fata Iasului sau a Bacaului, ceea ce inseamna ca noi vom locui scriptic in alt judet, raion, regiune etc. Schimbarea adresei inseamna reinnoirea tuturor actelor: buletin, pasaport, acte de proprietate, acte masina, certificat de nastere etc. Acte care in cel mai fericit caz, cumulat, vor costa minim 200 euro. Ideea cu regionalizarea nu este o idee noua si nici macar originala. De exemplu, la momentul inceperii constructiei barajului de la Bicaz acesta se afla in raionul Bacau, dar ideea statului de a aduna bani de la populatie se pare ca  este destul de interesanta: 200 euro ori aproximativ 15.000.000 de romani cu acte inseamna 3.000.000.000 euro. Nu e asa ca statul roman a mai gasit o smecherie sa scoata bani de la nemteni ?

Ion Ochisor


whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
9 Comentarii
 1. Ra spune

  hai sa nu fim Gica Contra de dragul de a fi, ce a zis, nu e vreo promisiune electorala..daca merg pe ideea ta, atunci hai sa nu-l credem nici ca vrea sa reorganizeze judetele, doar asa ca sa nu punem botu la ce zie „prezidentu”.

 2. constantin spune

  in loc sa ne mobilizam pentru a nu se intampla o asemenea nenorocire cu reampartirea teritorial administrativa noi ne ocupam de maruntisuri.e ca si cum o persoana moare in conditii suspecte iar noi in loc sa ne ocupam de aflarea cauzelor mortii ne framanta cum recuperam dintii de aur din gura mrtului.NU DOMNILOR DESFIINTAREA ACTUALELOR JUDETE ESTE UN ABUZ SI NU MA INTERESEAZA UNDE VA FI CAPITALA NU CUMVA STEFAN O ADUCE LA PIATRA.NU STEFAN ESTE MIC PENTRU O ASEMENEA TRADAR ACOLO PARTICIPA NUMAI RECHINII.revin si va rog sa reveniti cu o dezbatere adevarata.

 3. sarin spune

  pfaiii, dac’a zis prezidentu, gata, ne-am linistit, putem dormi beton..
  ete, d’aia o sa doarma natia asta-n veci si-n pururi, ca se bazeaza pe zicerile-a tot felul de tatuci si nu pune bostanu la treaba

 4. rayofra spune

  a zis clar dom’ Base ca actele se vor schimba atunci cand vor expira, numerele la masina se schimba atunci cand o vinzi sau casezi…etc. Nu da nimeni niciun ban in plus..

 5. mustela putorius spune

  hashti, s-o disparut comentariu.. da, nu-i bai, bine ca e mai tentante injuraciunile unora..
  s-aveti baftaaa

  ADMIN : nu a disparut nimic , a fost aprobat mai tarziu ( e duminica )

 6. mustella putorius spune

  ce autoritate, bah, frate, plateste rumanu din ‘portofel’, dai banu, pac, ‘ti da bolintinu/permisu/pasaportu care se exfoliaza la proxima scoatere din bozonar si te-avertizeaza organu ca s-a deteriorat docomentu..
  poa’sa se cheme maimutzenistan, opincanistan, sa-l puna pe halabagiu guvernator, egal aceeasi poveste, cand expira docomentu, faci dosar, iei altu, care-i problema, face si stapanirea o para chioara, mai o sala de sport, mai un patinuar, nu v-ati dumirit, doar o tzara de sportivi are taica, nuh?!..
  to’va mai bocitzi atata

 7. dihorul spune

  Mananci rahat ochisor ! cine te plateste ?

 8. alexianu spune

  bai nea robert mai documenteaza-te baiete. mai citeste o lege ceva, nu scrie doar de dragul scrisului. cheltuielile ii revin autorotatatii care demareaza aceasta procedura. nu scoate nimeni din buzunar niciun leu. ca vor fi cheltuiti bani publici, asta e alta poveste.

  ADMIN :
  1. Lege nu este scoasa asadar nu stiu ce se poate citi .
  2. Toate actele 100% vor fi platite de noi prin metoda directa sau din bugetul la care participam cu taxe si impozite . Deci orice metoda de plata se va folosi va fi din banii romanilor . STATUL ROMAN NU FACE BANI DOAR ADUNA BANI DE LA NOI ATAT

 9. alistar spune

  Nu mai faceti propaganda antibirocratie,nu se scimba nici un buletin decit la exipirare,asa a anuntat!Va place cita birocratie este in adimistratia nemteana ?

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate