Peste 35.000 de cupluri din România au divorțat anul trecut

4

Andrew Barnes - ComunicatÎn contextul în care peste 35.000 de cupluri au divorțat anul trecut, cu 13% mai mulți față de anul 2012, potrivit INS, unul dintre cei mai cunoscuți sexologi din lume, Andrew Barnes, va susține, în perioada 25-26 octombrie 2014, în București, workshop-ul “Adevărul ascuns despre iubire și relații”, menit să combată acest fenomen.
Sexologul australian va prezenta audienței principalii factori care conduc la neînțelegeri în cuplu și mecanismele prin care putem recăpăta armonia în familie. În același timp, Andrew Barnes spune că “mulţi vor să exploreze forme mai complexe ale sexualităţii, ale relaţiei de cuplu şi spiritualităţii și vor să înveţe cum să combine aceste aspecte ale propriei vieţi. Mulţi oameni fac sex, pentru că nu ştiu să facă dragoste. Mulţi oameni îşi doresc mai mult de la relaţia de cuplu, dar nu ştiu cum să obţină acel ceva. Cursurile mele vin în sprijinul oamenilor care vor să aducă laolaltă sexualitatea cu relaţiile de iubire şi spiritualitatea. În felul acesta începem să folosim relaţiile profunde şi sexualitatea pentru a crea o legătură profund spirituală cu noi înşine, cu alţii şi cu viaţa în general”, consideră sexologul Andrew Barnes.
Workshop-ul îi va ajuta pe cei prezenți să își vindece rănile emoționale, să înțeleagă dinamica masculin/feminin pentru a menține armonia, să descopere ce declanșează frica și reacțiile subconștiente în relațiile cu alte persoane și să învețe cum să reacționeze la anumite situații de stress și cum să dezvolte încrederea în sine pentru a evita discrepanțele dintre parteneri.
Ne bucurăm că am reușit să-l aducem pe renumitul Andrew Barnes în țara noastră, mai ales că programul domniei sale este unul extrem de încărcat. Cu atât mai important este acest eveniment, cu cât rata divorțurilor a crescut foarte mult în ultimii ani în țara noastră, iar cuplurile tinere aleg calea mai ușoară în detrimentul eforturilor comune de a trăi în armonie. Considerăm că este un prilej foarte bun de a afla de ce românii se află la coada clasamentului european în ceea ce privește rata divorțurilor și cum putem schimba acest fenomen, mai ales că această etapă dureroasă din viața unui cuplu are un impact emoțional foarte mare mai ales asupra copiilor”, declară organizatorii workshop-ului “Adevărul ascuns despre iubire și relații”.
Înscrierile se pot face pe Facebook, la adresa evenimentului – https://www.facebook.com/events/898177470197238/, la telefon 0720.025.265 sau la adresa de email evenimente.andrew@gmail.com
Andrew Barnes este un renumit trainer și sexolog australian a cărui activitate extraordinară cuprinde seminarii, workshop-uri și conferinte pe care le desfășoară în peste douăzeci de tări, pe toate cele 5 continente.

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
4 Comentarii
 1. feraru marcel spune

  Poftim. in afara de mine nu se mai inghesuie nimeni sa-si dea cu ‘telectul ! Si ne mai miram ca sunt atatea divoarțe in tarisoara asta. Pai daca sunt singurul care stie cum se gestioneaza cazurile astea….. Pentru unii o sa fie prea tarziu sa-si mai dea cu parerea, atunci cand vor ajunge la notar. Adevaru-i ca pe vremuri purtam un tricou pe care scria : MAKE LOVE, NOT WAR ! Maaaama si ce placut era ! ȘI E !

 2. robocop spune

  Sa ma scuzi de vorba proasta M arius ( ca am receptionat noul apelativ la care ne indemni ) .poate gresasc da teoria aiasta e aia cu schimbatul …gauricii? scuze ,daca sunt in ( grava) eroare ! sa stim si noi !

  1. feraru marcel spune

   You…..hit it !!! Aici rezida marea problema in unele casnicii. Barem o data in viata un mascul se gandeste si la asta. Cine spune ca nu inseamna ca-i falș.

 3. feraru marcel spune

  Așaaaa, la fotbal nu prea ma pricep da’ la subiectul asta-s….doctor. Ca sa ne explicam „fenomenul” nu cred ca tre’ sa-l citim pe Freud neaparat, ci mai curand sa acceptam Teoria Soricelului. Cunoscatorii si „followersii acesteia stiu la ce ma refer. De ce oare nu s-a apelat la un cunoscator autohton, precum Monica Tatoiu, nu prea pricep. Ca sa nu oripilez caracterele sensibile care mai citeste, n-am sa intru in amanunte. Cu toate ca ele ar face sarea si piperul comentariului. Astept pe altii, mai pregatiti ca mine sa comenteze.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate