Peste 10 focuri de armă la Neamț. Luptă între polițiști și hoții de lemne!

5

În noaptea dinspre 26 spre 27 martie, polițiștii de la secția Ion Creangă din județul Neamț s-au luptat cu aproximativ cinci membri din clanul Cârmacilor, niște indivizi extrem de periculoși.

Din ce ne declară sursele, polițiștii ar fi surprins indivizi cărând lemn furat în localitatea Cuci și în lupta care a urmat pentru reținerea hoților s-au tras peste 10 focuri de armă. Chiar și așa, hoții au reușit să fugă.

La fața locului au venit trupele speciale (SAS) care după câteva ore au reușit să identifice și să îl captureze pe unul dintre cei implicați în lupta cu polițiștii.

Situația este în continuare încordată și nu se știe clar dacă printre cei care au fugit nu este niciunul rănit. Când vom avea date oficiale vom reveni asupra subiectului.

Pentru a înțelege cu ce s-au confruntat polițiștii, vă putem spune că membrii clanului Cărmaciu pe care-i știm noi sunt indivizi extrem de bine făcuți, având o masă musculară atât de mare încât la alte arestări polițiștii au folosit câte două perechi de cătușe ca să le poată apropia și imobiliza mâinile la spate. Într-o ordine a gradului de periculozitate, clanul Cârmacilor ocupă detașat locul unu în Neamț. Deci, sunt șanse reale ca un individ de genul acesta să fugă cu un glonț în el și în disperarea sa să devină astfel extrem de agitat și periculos. Să sperăm, totuși, că totul se va termina cu bine.

Vom reveni cu detalii.

Pe aceeași temă – comunicatul oficial IPJ NEAMȚ:

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
5 Comentarii
 1. Anton spune

  Ar fi necesar la minister sa rasune focurile politienesti catre acei care stau la comanda jafului padurilor !

 2. Andrei spune

  Sa-nteleg ca astia-s niste carmaci cu carute care fura cativa copaci pentru lemne de foc, nu cred ca au ei combinatii sa le duca la Sebes. Da de ce nu se duc mascatii peste aia care fura cu camioanele ?

 3. Cineva undeva spune

  Clanu Hercule, creca o fi jumate zeii, nu ca avem noi polițiști de toată jena, cu burta la gura sau de 40kg uzi și dacă se încordează odată au obosit, ce lupta sa mai ducă 🤦‍♂️

  1. Domnu stie tot.. spune

   Dacă nu știi despre cine e vorba, nu te mai da deștept dupa tastatura. Vorbești ca sa nu dormi. Intreaba localnicii, apoi sa trancanesti dacă is periculoși sau nu. Au omor la activ, violuri si cam ce vrei tu din Codul Penal

  2. STATE GHEORGHE spune

   TREBUISC LUATE MĂSURI SEVERE CU HOȚII DE LEMNE ȘI BRACONIERII CARE DEVIN FOARTE PERICULOȘI CÎND SÎNT PRINȘI ASUPRA FAPTULUI .FELICITĂRI PADURARULUI CĂ NU A INTERVENIT SINGUR .AȘA CĂ, MARE GRIJĂ DOMNILOR SILVICULTORI ,CU INFRACTORII NU ESTE DE GLUMIT .UN PADURAR CU 40 ANI VECHIME

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate