Persoana disparuta

0

Postul de Poliţie Doljesti a fost sesizat, prin 112, în dimineaţa de 8 august, în jurul orei 07.30, de D. Verona, de 71 de ani, din comuna Doljesti, despre faptul că fiul său D. Dan, de 35 de ani, din aceeasi comună, nu a mai revenit la domiciliu în seara de 7 august 2010. În urma primelor verificări efectuate, poliţistii au stabilit că bărbatul deţine o barcă proprie cu care obisnuia să traverseze cetăţeni, peste râul Siret, din satul Buruienesti, către satul Tămăseni, prin locul denumit „ La prund”. În ziua de 7 august, în jurul orei 17.00, bărbatul, în vârstă de 35 de ani, a traversat peste râu o persoană care a declarat că D. Dan era în stare vizibilă de ebrietate si avea asupra sa o sticlă cu bere. Barca a fost găsită la circa 100 de metri în aval de locul pe unde obisnuia să traverseze apa.

Semnalmente : 1,60 metri înălţime, greutate circa 70 kg, corpolenţă solidă, păr saten, tuns scurt, faţa ovală, ochi căprui. La data dispariţiei era îmbrăcat cu un tricou negru cu dungi rosii, blugi de culoare albastră si era încălţat cu slapi din gumă de culoare albastră. Poliţistii continuă activităţile de căutare a persoanei semnalată ca dispărută.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate