Persoana confirmată cu coronavirus la Piatra-Neamț, preluată de la domiciliu pentru a fi transportată la un spital din Iași

3

În urmă cu o oră, cazul nr.3 confirmat cu coronavirus, o doamna din Piatra-Neamț, posibil funcționar într-o instituție din Neamț (pe surse), a fost preluată azi de la domiciliu și transportată la Iași.

În Neamț mai sunt 2 cazuri confirmate, tot femei, una de 54 de ani din Roman și cealaltă de 64 de ani din Bicaz.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
3 Comentarii
 1. Maria spune

  Pai d-na a avut tupeul și obrăznicia sa nu stea la izolare, ci sa vina la Direcția Județeană de Asistență Socială și Protecția Copilului! Iată, ce protecție!
  Sper că se aplica legea in acest caz!

  1. Patriche Mioara spune

   Însănătoșire grabnică.

 2. Dl Scarbescu spune

  D na pozitivă cu covid 19 a fost la Paris și este și contact direct al unei doamne pozitivă de la Iași.Daca d le respective veneau din zona puternic afectată de ce nu au stat în izolare la domiciliu ?
  Poate pentru că la vremea când s au întors Franța nu era pe nicio lista ?
  Scuzați dar acest virus se răspândește și cu ajutorul autorităților.Pacientul de la Gerota când s a întors în Israel nu erau decât vreo 20 cazuri ,și? Vina lui pentru infectarea atâtor oameni trebuie sa o împartă cu cei ce iau decizii în această criza.Se pare că nu au învățat nimic dacă intră în izolare doar cei care vin din tarile cu peste 500 cazuri.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate