Permanenţă pentru tratamente şi camere de supraveghere la bucătărie şi în lifturi

0

Problemele din Spitalul Judeţean Neamţ reclamate de cetăţenii din judeţ reprezintă o prioritate pentru conducerea Consiliului Judeţean Neamţ, cu atât mai mult cu cât instituţia administrativă a judeţului a preluat recent cea mai mare unitate sanitară din Neamţ.
Împreună cu specialiştii din instituţie, preşedintele CJ Vasile Pruteanu monitorizează cu atenţie doleanţele şi nemulţumirile cetăţenilor, triază aceste opinii şi solicită conducerii Spitalului măsuri prompte şi eficiente.
Urmare a semnalelor trase inclusiv prin articole apărute în presa nemţeană, preşedintele CJ Neamţ, Vasile Pruteanu a concluzionat că pacienţii care se plâng de faptul că nu au unde efectua tratamente (mai ales pe timpul nopţii) au dreptate şi trebuie sprijiniţi în rezolvarea acestei probleme. Urmare a acestui fapt, conducerea Spitalului Judeţean Neamţ a decis realizarea unei linii de permanenţă pentru efectuarea tratamentelor care va funcţiona în una din camerele de la UPU, începând cu ziua de luni, 2 august 2010. Serviciile medicale vor fi asigurate gratuit, pacienţii urmând a se prezenta cu materialele sanitare (luate pe reţetele gratuite, compensate etc).
Tot ca urmare a numeroaselor reclamaţii din presă sau de pe internet care au fost analizate şi la Consiliul Judeţean Neamţ, conducerea Spitalului Judeţean Neamţ a luat decizia instalării de camere de supraveghere în bucătărie şi în lifturi. Tot de luni se va demara procedura de achiziţie, urmând ca în câteva săptămâni sistemul să fie instalat.
Ca urmare a analizării de specialiştii din CJ Neamţ a indicatorilor financiari din Spitalul Judeţean Neamţ, preşedintele Vasile Pruteanu cere, de asemenea, conducerii SJU Neamţ găsirea de soluţii care să eficientizeze secţiile deficitare, solicitând un accent deosebit pe Ambulatoriul de Specialitate al SJU Neamt.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate