Perla Invest contesta sistarea furnizarii de apa de catre Apa Serv la cladirea telegondolei

1

Perla Invest este in curs de esalonare a unor datorii istorice cu Finantele Publice, EON si APASERV. Esalonarea inseamna plata ratei de esalonare plus factura curenta. S-au dezvoltat parteneriate benefice cu furnizorii Perla Invest, mai putin compania APASERV, companie locala, care a sistat furnizarea de apa la cladirea de plecare a telegondolei, din motive de neplata, desi s-a contestat de nenumarate ori consumul exagerat de apa din Strandul Tineretului, respectiv alt punct de lucru decat Telegondola.
Perla Invest solicita public redeschiderea furnizarii de apa, datorita interesului turistic regional pe care il reprezinta transportul cu telegondola. Orice problema are o rezolvare, care se face prin concursul ambelor parti implicate. Conducerea Perla Invest sustine ca societatea APASERV da dovada de rea intentie atunci cand factureaza pierderi foarte mari, datorita infrastructurii invechite a Strandului Tineretului, si inchide furnizarea apei pentru neplata acestor facturi foarte mari.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. x spune

    „Bataia” pe apaserv cu pretul exagerat la apa incepe sa dea roade,adica incep sa contorizeze si sa puna la plata firmele „prietene” eventual sa recupereze datoriile.Daca vor continua(daca vor fi lasati)pina vor plati toti cei care consuma vor scadea „pierderile” din retea de la 62% la 5-10% cit este real si atunci vor putea reduce pretul apei la un nivel decent corelat cu zona unde sintem.Poate verifica si apometrele care masoara apa ce o trimit in oras sa nu fie mai multa decit pot transporta pompele cum sa mai intimplat cu mai multi ani in urma(atunci a fost un control serios indep[endent)

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate