Pericol de accidentare!

1

Pe data de 20 decembrie, când vremea rece și temperaturile sub zero grade au dus la formarea de țurțuri gigant, am scris despre obligativitatea și responsabilitatea legală a cetățenilor de a-i îndepărta( citește articolul aici).

Acum aproximativ o ora un cititor ne-a semnalat faptul că un asemenea „pumnal” de gheață s-a desprins și a căzut razant la câțiva centimetri de capul său.

Reamintim, pe această cale, că proprietarul/ administratorul are obligația de a lua măsuri pentru pentru avertizare, împreună cu marcarea perimetrului unde riscul căderii de țurțuri se dovedește a fi un pericol iminent. Proprietarii sau asociațiile de proprietari sunt obligați să curețe acoperișurile blocurilor și să atenționeze cetățenii care tranzitează zona, fie că sunt pietoni sau proprietari ai locurilor de parcare situate în vecinatatea unor asemenea zone cu risc.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
1 Comentariu
  1. Nelu spune

    CE să facă și Oamenii , suna la Robert , că la S N U A U 112 sa dat SMS sa nu mai sune lumea ,e Drept la B ,dar daca in CAPITALA e o problema la nivelul unui județ Ce așteptări poți avea , Așa că sună și Ei unde sunt ascultați i ar in unele. Situații , Lucrurile se și concretizează ,se pun în mișcare ,

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate