Percheziții într-un dosar de furt calificat (FOTO)

0

La data de 2 august a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Săbăoani cu sprijinul polițiștilor din cadrul Secției de Poliție Rurală Panciu și al luptătorilor din cadrul Serviciului Acțiuni Speciale Vrancea au pus în executare, un mandat de percheziție domiciliară, la imobilul unui bărbat de 48 de ani, din județul Vrancea.

Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit că, în noaptea de 24 spre 25 iulie a.c.,  persoane necunoscute au pătruns fără drept, prin escaladarea gardului, în curtea unei societăți comerciale din Săbăoani de unde ar fi sustras doi acumulatori și cantitatea de 250 l de motorină, în valoare totală de aproximativ 8.000 de lei.

Totodată, în noaptea de 25 spre 26 iulie a.c., persoane necunoscute ar fi pătruns, prin escaladarea gardului, în imobilul unui bărbat din localitatea Săbăoani, de unde ar fi sustras două rampe, în valoare totală de aproximativ 6.000 de lei.

În urma perchezițiilor efectuate, au fost identificate bunurile sustrase în proporție de 80%, acestea fiind ridicate de polițiști și restituite persoanelor vătămate.

De asemenea, în urma perchezițiilor au fost descoperite și ridicate mai multe ansamble ale unui utilaj agricol, ce fac obiectul unui dosar penal aflat în lucru, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Panciu.

Bărbatul de 48 de ani a fost condus de polițiști pentru audieri la sediul unității de poliție, iar în urma probatoriului administrat acesta a fost reținut pentru 24 de ore, fiind cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat.

Sursa/Foto: IPJ Neamț

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate