Percheziții în Neamț și Suceava, flagrant și rețineri într-un dosar în care se fac cercetări de amploare (FOTO)

0

La data de 7 octombrie, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț au depistat, în flagrant delict, un bărbat, de 52 de ani, care transporta pe ruta Suceava-Piatra-Neamț 60.000 de țigarete, susceptibile a fi provenite din contrabandă, într-un dosar penal în care se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă.

Totodată, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț, polițiștii de investigare a criminalității economice din Neamț și Suceava au pus în executare, în cadrul aceluiași dosar penal, în județele Neamț și Suceava, 8 mandate de percheziție domiciliară.

În urma percheziţiilor efectuate, au fost descoperite și ridicate 219.400 de țigarete, susceptibile a fi provenite din contrabandă.

2 persoane, cu vârste de 52 și 68 de ani, au fost conduse la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț, în vederea continuării cercetărilor.

În urma documentării activității infracționale, persoanele în cauză au fost reținute, pentru 24 de ore, fiind cercetate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă cu țigarete.

Astăzi, acestea urmează să fie prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

La activități, au participat polițiști din cadrul inspectoratelor de poliție județene Neamț și Suceava, luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț și jandarmi ai Inspectoratului de Jandarmi Județean Suceava.

a transmis IPJ Neamț

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate