Percheziții în Neamț, într-un dosar cu mai multe infracțiuni. Vizat a fost și un sediu al Rezervelor de Stat

0

La Parchetul de pe lângă Tribunalul Neamţ este înregistrat dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de:

  • luare de mită, prev. şi ped. de art.289 alin. 1 Cod penal;
  • dare de mită, prev. şi ped. de art.290 alin. 1 Cod penal;
  • trafic de influenţă, prev. şi ped. de art.291 alin. 1 Cod penal;
  • cumpărare de influenţă, prev. şi ped. de art.292 alin. 1 Cod penal;
  • delapidare, faptă prev. şi ped. de art.295 alin. 1 Cod penal


La data de 05.05.2023, în baza autorizaţiilor emise de către Tribunalul Neamţ şi a delegării date de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Neamţ, organele de poliţie judiciară din cadrul şi I.P.J. Neamţ – Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice au efectuat percheziţii domiciliare în patru locaţii: trei locuinţe a unor persoane fizice si sediul Administraţiei Naţionale a Rezervelor de Stat si Probleme Speciale – Unitatea Teritoriala 330 Podoleni, judeţul Neamţ.

In urma efectuării activităţilor autorizate au fost ridicate documente cu privire la organizarea, in perioada 2022-2023, a doua concursuri pentru ocuparea unor posturi in cadrul unităţii si cu privire la modul de gestiune a rezervelor de stat. Totodată au fost ridicate medii de stocare pentru care se vor solicita ulterior autorizaţii de percheziţie informatică.

Nu au fost emise mandate de aducere, cercetările continuându-se in faza in rem.

Acţiunea s-a desfăşurat cu suportul I.P.J. Neamţ – Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice şi Serviciul Operaţiuni Speciale Neamţ.

2023-05-05_comunicat

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate