Percheziții cu mascați în Neamț

1

În ziua de 08.04.2015, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Gârcina, Secției de Poliție Rurală Borleşti şi Poliţiei oraşului Roznov cu sprijinul lucrătorilor SAS Neamţ şi BIC Piatra Neamţ, au efectuat șapte percheziţii domiciliare desfășurate în localitățile Piatra Neamț, Roznov, Piatra Șoimului, Borlești și Rediu. Astfel peste 24 de polițiști angrenați în acțiune au descins la locuințele persoanelor bănuite că, în perioada iunie 2014- februarie 2015, au cumpărat mai multe bunuri, provenite din infracţiuni de furt din locuinţe.
Bunurile ar fi fost cumpărate de la doi bărbați de 36 respectiv de 25 de ani, ambii din Săvinești, în prezent arestaţi preventiv pentru săvârșirea mai multor furturi din locuință.
În urma perchizițiilor efectuate au fost identificate și ridicate două televizoare tip LCD, precum şi un număr însemnat de scule electro- mecanice profesionale (bormaşini, picamer,rotopercutoare, flexuri, etc) în valoare de circa 10000 lei, precum şi dispozitive de tăiere tip „gură de lup”, telefoane mobile cu cartelele SIM aferente utilizate.
Cercetările sunt continuate de polițiști sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire și în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale a persoanelor implicate.
Precizăm faptul că în data de 11.02.2015, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurala Gârcina i-au reținut pe cei doi bărbați, din Săvinești, care sunt bănuiți că în perioada octombrie 2014-ianuarie 2015 au comis trei furturi din locuințe de pe raza localităților Alexandru cel Bun și Gârcina, de unde au sustras bunuri în valoare de aproximativ 30.000 lei.
Aceștia au fost arestați preventiv în data de 12.02.2015 și introduși în Centrul de Reținere și Arest Preventiv al IPJ Neamț.

Sursa IPJ Neamț

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
1 Comentariu
  1. Lolita spune

    Daca tot e zi de spovedanie si din surse pi buni, se pare ca interlopii au fost suparati cind au fost nevoiti sa-si cumpere propriile scule furate de acesti 2 amariti.Sa luam aminte la dex-ul lui popa si sa nu uitam ca ceea ce facem la altii se va face si asupra noastra.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate