Pentru tine ce preț are o viață normală? Pentru o mamă, sănătatea ei costă 22.100 lei (APEL UMANITAR – NEAMȚ)

0

Un nou caz socio-medical preluat de Asociația Născută Înger din Piatra-Neamț arată lucruri care nu se pot înțelege din birouri, de la televizor, din tabloide sau de pe facebook. Viața e plină de cumpene, iar pentru cei care nu au avut norocul să aibă o familie, oportunități, acces la educație sau locuri de muncă profitabile, de multe ori viața pare o luptă deja pierdută.

Pentru donații, cu mențiunea proteză Petrovici Julieta

Iar când apar și probleme de sănătate, toate ușile se închid. Însă nu e și cazul acestei familii care a intrat în atenția neobositei Carmen Suciu care nu poate spune niciodată „NU” oamenilor aflați în suferință. Un singur om, alături de echipa sa de voluntari, încearcă să se lupte cu un sistem pentru care oamenii sunt doar cifre într-o statistică. Copii abandonați, adulți abandonați…

Vă rugăm să nu rămâneți indiferenți în fața acestui caz. O mamă aflată în suferință încearcă să nu renunțe la luptă și să poată trăi și munci pentru a-și crește copiii cu demnitate. Însă, din păcate, și sănătatea are un preț. Iar pentru ea… prețul unei vieți aproape normale este mult peste puterile sale.

Dacă puteți contribui, cu cât de puțin, pentru a beneficia de operația pentru care deja un medic și-a oferit disponibilitatea să intervină pro bono, ajutorul dumneavoastră va fi apreciat pentru tot restul vieți sale. Dacă viața a lăsat-o singură până astăzi, să îi arătăm acestei mămici că există și oameni buni, necunoscuți, care îi oferă o mână de ajutor când îi este cel mai greu.

O viață plină de suferință…

O mamă și patru copii își strigă durerea și nu știu încotro să mai caute sprijin. Mama a fost crescută în casa de copii și, din păcate, nu are nicio șansă să o ajute cineva.

Un diagnostic crud îi amenință sănătatea și puterea de a-și susține copiii. Are nevoie urgentă de o proteză care costă 22.100 lei (spitalizare inclusă), proteză care nu este decontată de sistem.

În prezent, ea muncește cu ziua și beneficiază de un ajutor social. Locuiește într-o casă socială în cartierul Speranța din Piatra-Neamț. Are patru copii minori care sunt bine îngrijiți și merg la școală.

Azi am vorbit cu dr. Berea, cel care a consultat-o și cel care o poate opera. Medicul o va opera pro bono într-un spital privat, însă este nevoie de bani pentru proteză. Azi am fost să-i vizitez. Copiii sunt foarte speriați și triști. M-au implorat să le salvez mama. Eu? Eu ce pot să fac? Doar să vă rog, încă o dată, și încă o dată să mai salvăm o viață, un om, o mamă care este singurul întreținător al copiilor.

Dumnezeu poate ne va uni și de data aceasta să reușim încă un miracol. Viața însăși este un miracol, mai ales când ne pasă de aproapele nostru. Așa cum este îndemnul divinității. Deja situația lor este una precară. Azi nici alimente nu aveau., a declarat Carmen Suciu de la Asociația Născută Înger din Piatra-Neamț.

Cei care pot oferi ajutor o pot contacta pe Carmen Suciu la telefon 0770 405 849 sau pe Facebook aici.

Pentru donații, cu mențiunea proteză Petrovici Julieta:

  • Asociația Născută Înger
  • CUI: 36063530
  • RO58BTRLRONCRT0345309301
  • BANCA Transilvania Piatra Neamț

Click pe poze pentru a mări:


whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate