Candidat salvator pentru PNL Piatra-Neamț

1

Vasile Panaite, actualmente secretar de stat la Ministerul Mediului, a anunțat că va candida pentru funcția de președinte al organizației PNL Piatra-Neamț.

Acest anunț vine ca o gură de oxigen pentru o mulțime de liberali pietreni care se plângeau că nu mai pot cu Carabelea.

Adevărul este că la cârma PNL Piatra-Neamț cu Andrei Carabelea, corabia liberală lua din ce în ce mai multă apă și lumea râdea din ce în ce mai mult de ei. Să nu mai spunem de demobilizarea masivă în rândul liberalilor pietreni care se declarau oripilați de aerele tânărului lider ajuns primar printr-o conjunctură.

Desigur că lui Vasile Panaite (Piti) i se pot reproșa multe, dar în comparație cu Andrei Carabelea deja parcă PNL Piatra-Neamț mai are o șansă cu Panaite. Nu trebuie ignorat nici faptul că o candidatură din partea lui Panaite contra lui Carabelea transmite un puternic mesaj că tânărul Carabelea și-a pierdut sprijinul unor grei din zona PNL/PDL.

Rămâne de văzut dacă liberalii pietreni s-au săturat cu adevărat de aerele lui Carabelea sau dacă vor să piardă totul pe mâna lui.

Succes domnului Panaite în lupta internă pentru funcția de președinte al organizației PNL Piatra-Neamț.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. nicolae toma spune

    Din pacate de Carabelea s-au saturat inclusiv cei care l-au votat si care sperau in ceva mai bun ( se vede ca ne-am inselat cu totii,eu sunt unul dintre visatorii aia). Ghinion…..pacat ca facem experimentele astea pe nervii,banii,sperantele si timpul nostru…..iar aceste resurse se epuizeaza rapid,din pacate.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate