Pentru pietoni orașul este plin de capcane. Pentru cei care îl administrează nu sunt probleme… ei merg doar cu mașinile

1

Nici nu mai amintim de persoanele cu dizabilități care au nevoie de adevărate abilități și hărți complexe să se deplaseze în scaun cu rotile prin Piatra-Neamț. Azi ne gândim doar ce face o femeie cu un copil într-un cărucior, un bătrân cu un troler pentru cumpărături, un copil cu role, etc. Chiar și deplasarea unei femei pe tocuri este o adevărată aventură pe unele trasee pietonale din Piatra-Neamț.

Din păcate, cei care administrează orașul nu au de unde să știe cu ce se confruntă pietonii muritori de rând pentru că ei, boierii, nu merg pe jos. Ei sunt cu mașină la scară. Și aici nu ne referim doar la cei care conduc primăria sau au majoritate în consiliul local, ci la toți aleșii, toți, de la toate partidele, habar nu au cu ce probleme se confruntă pietonii din Piatra-Neamț.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
1 Comentariu
  1. Andrei Asavei spune

    Orașul nu este făcut pentru persoanele cu dizabilități sau pentru părinții care ies la plimbare cu, copii în cărucior. Nici în primărie nu este posibil să intri cu un cărucior!! Nu ai o modalitate de acces pe platoul deasupra parcului Tineretului!!! Jale..borburile și munți pt cei în cărucioare!!! Mașinile parcate pe trotuare!! Iar poliția nu le da importanță! Niște hiene!!!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate