Drumul pe Cozla NU va fi pentru accesul auto, spune primarul de Piatra-Neamț

5

Cititorii noștri și comercianții interesați să desfășoare activități pe Cozla s-au plâns în decursul timpului de drumul de acces pe Cozla. Pentru a le putea răspunde la această întrebare și pentru că noua administrație locală a spus că va investi în atragerea turiștilor, am întrebat la dezbaterea pe tema bugetului local ce sume s-au alocat pentru refacerea infrastructurii de pe Cozla. Din câte am înțeles noi, s-au alocat 500.000 lei dar nu pentru refacerea drumului care, din ce declară primarul municipiului Piatra-Neamț, chiar dacă se va reface nu va fi permis accesul auto pe el.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
5 Comentarii
 1. D. Corduneanu spune

  Muntele Cozla nu este doar Colibele Haiducilor si Cercul Gospodinelor. Mergeți va rog si spre Trei Căldări sa vedeți câte drumuri sunt distruse de mașini mari si de mașini de agrement de teren.

 2. George spune

  Nici o problemă. Daca drumul nu-i pentru acces auto, atunci vom merge în alte orașe unde este voie pe drum și vom lăsa banii de plimbare și distracție acolo.
  Simplu, nu?

  1. Toma spune

   Arată și bine, să-l protejezi…-;)) Mai bine l-ar face ca lumea și după aceea să pună condiții, dacă se poate, mai puțin aberante…

  2. M.V. spune

   Anul trecut am urcat cu masina pe Rarau, mergeti sa vedeti ca se poate; ,,Mentalitate bucovineana”.
   La noi mai usor cu niste ,,tomberoane” noi, panselute …,,Mentalitate de sarantoci”

   1. mata spune

    prostanilor, muntele nu se face cu masina!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate