Pentru 22 de lei, o femeie din Piatra-Neamț s-a făcut…„de toată bafta”

0

O femeie din Piatra-Neamț în vârstă de 32 de ani a fost surprinsă de un angajat al hipermarketului Kaufland din Suceava în timp ce „a făcut pierdut” (în buzunar) un parfum în valoare de 21.99 lei.

La 24 ianuarie 2021, ora 10:30, Poliția municipiului Suceava a fost sesizată direct de un agent de pază al Hipermarketului Kaufland, situat pe strada Universităţii din Suceava, cu privire la faptul că o persoană de sex feminin a sustras bunuri din incinta magazinului.

La faţa locului a fost identificată Maria P., în vârstă de 32 de ani, din Piatra Neamţ, care a luat de pe unul din rafturi un parfum de 100 ml în valoare totală de 21.99 lei, pe care l-a introdus în buzunarul de la haină, fără a-l achita la casele de marcat, notează publicația stirisuceava.net.

Deși prejudiciul a fost recuperat până la sosirea echipajului de Poliție, tânăra s-a ales cu un proces-verbal de constatare a infracțiunii flagrante pentru săvârșirea infracțiunii de „furt”.

Sursa: stirisuceava.net

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate