Alianța PNL, USR, PRO România nu prea funcționează la Neamț

0

După ce liberalii au lăsat cu ochii în soare pe cei de la PRO România, neonorând înțelegerea pentru instalarea unui viceprimar la Roznov, azi, alianța de dreapta sau alianța „anti PSD”, așa cum s-a autointitulat, a pierdut și comuna Grințieș, unde PSD a ajutat PRO România să pună viceprimar și nu PNL așa cum ar fi trebuit. Din contra PNL-ul a avut candidatul lui la funcția de viceprimar contrar aceleași alianțe PNL/USR/PRO. Aflăm că la fel s-a întâmplat și prin alte comune, cum ar fi, de exemplu, la Farcașa unde de asemenea candidatul PRO a fost ajutat de PSD să ajungă viceprimar și nu de colegii de alianță de la PNL.

Nu știm exact ce nu funcționează la această alianță PNL/USR/PRO, dar din câte se vede din exterior, PNL cam păcălește pe bandă rulantă PRO România, iar PRO România câștigă luptele politice cu ajutorul PSD, nicidecum cu al celor de la PNL cu care sunt teoretic în alianță.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate