Peco gratis in Maratei si 1Mai

0

Cinci „turisti” din localitatea Bacau au vizitat orasul nostru si au alimentat cu benzina in stil „bufet suedez” din cartierele Maratei si 1Mai .

Politistii efectuează cercetări cu privire la cinci tineri din Bacău sub aspectul comiterii infractiunii de furt calificat.
În noaptea de 29/30 iunie a.c., în jurul orei 01.35, o patrulă de sigurantă publică din cadrul Politiei municipiului Piatra-Neamt i-a depistat pe Z. Ioan, de 20 ani, P. Liviu, de 20 ani, R. Radu, de 20 ani, P. Adrian, de 21 ani si pe M. Alexandru, de 21 ani, toti din Bacău, care se deplasau cu două autoturisme pe strada General
Dăscălescu, din Piatra-Neamt. Procedând la verificarea celor două vehicule, politistii au găsit, în portbagaje, recipiente care contineau cantitatea de 160 litri de benzină. În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că tinerii au sustras combustibilul de la 7 autoturisme parcate pe străzile Mărătei si 1 Mai din Piatra-Neamt. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infractiunii de furt calificat.

sondaj ziar piatra neamt

whatsapp ziar piatra neamt

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate