Pe cine apara legea ?

1

Ce poti pati dara mergi baut la volan , nu sufli in fiola , injuri politistiu si eventual il si loveti ?
Raspuns : Se dispune cercetarea in libertate.

În noaptea de 29/30 iunie, în jurul orei 04.00, politistii din cadrul Postului de Politie Băltătesti l-au depistat pe S. Mihai, de 23 ani, din comuna Crăcăoani, judetul Neamt, care conducea un autoturism pe DN 15C suspectat de a fi sub influenta băuturilor alcoolice. Conducătorul auto a refuzat testarea cu aparatul etilotest si s-a
luat măsura conducerii la Spitalul orăsenesc Tg. Neamt pentru recoltarea de probe biologice pentru stabilirea îmbibatiei de alcool în sânge.
Pe drumul către unitatea medicală, în timp ce se afla în autoturismul de serviciu al Postului de Politie Băltătesti, S. Mihai a lovit cu picioarele politistul comunitar care îl însotea pe bancheta din spate si vehiculul, fără a-i produce avarii.
Totodată, bărbatul a avut un comportament violent fată de organele judiciare, aducând la adresa acestora injurii si amenintări.
În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infractiunilor de ultraj, sfidare a organelor judiciare si conducere pe drumurile publice a unui autovehicul sub influenta băuturilor alcoolice.
În ziua de 30 iunie a.c., S. Mihai a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Tg. Neamt, care a dispus cercetarea acestuia în stare de libertate.

Se pare ca doar daca bati un politist si „produci leziuni” se poate sa stai cateva luni la puscarie. Dar nu inteleg cum poti sa bati un politist care este inarmat ? Oare in tarile civilizate exista posibilitatea sa dai o palma unui politist si el sa nu reactioneze violent cu armamentul din dotare ?

În cursul săptămânii trecute, politistii din cadrul Postului de Politie Săvinesti l-au depistat pe Cotună Răzvan Ionut, de 27 ani, din comuna Săvinesti, judetul 6 1 0 0 53, Piatra Neamt, strada Eroilor nr. 16 Judetul Neamt Neamt, pe numele căruia exista un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea pentru 460 de zile sub aspectul comiterii infractiunii de ultraj.
În fapt, în ziua de 26 august 2009, Cotună Răzvan Ionut a lovit un agent de politie aflat în exerctiul functiunii, producându-i leziuni ce au necesitat 2 – 3 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare. Tânărul a fost încarcerat în Penitenciarul de Maximă Sigurantă Bacău.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. Grigor Valeriu spune

    trebuie sa respectam pe politist dar nici ei nu trebuie sa ne omoare in bataie vezi zeci de cazuri

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate