PDL Neamt

0
  • NEAMT
  • Bd. Republicii nr.5, Piatra Neamţ
  • Telefon/fax: O233.214.141
  • Gheorghe Stefan- Presedinte
PDL Neamt
PDL Neamt

Partidul Democrat Liberal se situeaza in zona de centru-dreapta a esichierului politic romanesc. PDL este partidul angajat in lupta impotriva coruptiei si in promovarea reformelor necesare pentru crearea unui stat modern, eficient, competitiv. PDL militeaza pentru consolidarea statului de drept si pentru o Românie europeană, complet integrată în UE.

Partidul Democrat Liberal face parte din Internationala Centrist-Democrata, forul mondial ce reuneste cele mai importante partide populare si crestin-democrate din lume.

La nivelul Uniunii Europene, PDL este membru al Partidului Popular European, cel mai influent partid european. Atat presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, cat si presedintele Consiliului European, Herman Van Rompuy, apartin familiei politice a popularilor europeni. În Parlamentul European PPE are cel mai mare Grup Parlamentar, cu 271 parlamentari europeni, prezidat de europarlamentarul francez Joseph Daul. Din PPE fac parte si 16 dintre cei 27 de sefi de stat sau de guvern care participa la Consiliul European.

Site-ul Internationalei Centrist-Democrate: http://www.idc-cdi.com/

Site-ul Partidului Popular European: http://www.epp.eu/

Site-ul Grupului Parlamentar al PPE din Parlamentul European: http://www.eppgroup.eu

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate