Pavelizarea orasului Piatra Neamt

1

Tot pietrenii au vazut si s-a bucurat de pavelizarea orasului . Era frumos , era curat, dar nimeni nu a supravegheat cum s-au facut aceste lucrari pe strazile adiacente sau in interiorul cartierelor .
Dupa ceva timp , pavajele au inceput sa cada sau sa se ridice din cauza plantelor crescute, ajungandu-se ca pe unele trotuare sa intalnim adevarate capcane iar pe aleile putin circulate sa putem culege patlagina .
Desigur ca astfel de lucrari nu au ce cauta in curtea unui gospodar si mai mult ca sigur toate aleile unde au inceput sa creasca plante printre pavele vor sfarsi prin dizlocarea acestora deoarece vegetatia va creste si radacilile plantelor vor da afara pavajul .
Noi nu pricepem foarte bine cum se face un asemenea pavaj, dar din cultura noastra generala nu ne amintim ca prasitul sa se faca si la pavaje . Stim ca prasitul este o activitate agricola destinata culturilor nu lucrarilor stradale de proasta calitate .
Oare aceste greseli sunt platite de cineva in afara de noi prin taxe si impozite ?

Ionel Ionel

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. ben spune

    am fost in concediu in ro si am vazut cum se lucreaza in romania.ESTE JALNICA,CALITATEA LUCRARILOR SI FACUTA CU OAMENI NEPROFESIONISTI.
    PAVELELE SE ASEAZA PE UN PIETRIS GRANULAT,BATUT ACOPERIT CU UN TESUT CARE IMPIEDICA CRESTEREA BURUIENILOR SI APOI VIBROPRESATE SI INCHISE ORIFICIILE CU NISIP FIN.ACEASTA ESTE TEHNICA DE MONTARE IN OCCIDENT,ASA CAVA,NU AM VAZUT LA P. NEAMT

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate