Patronul de la Red Rock, trei ani de închisoare pentru proxenetism

0

În seara zilei de marți, 27 iunie, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Neamț au preluat un bărbat de 48 de ani, de la domiciliul acestuia din Piatra Neamț, pentru a fi încarcerat. Pe numele persoanei a fost emis un mandat de executare a pedepsei de 3 ani de închisoare pentru săvârșirea infracțiunilor de aderare la grup infracțional și proxenetism. Polițiștii l-au escortat la Penitenciarului Bacău unde a fost încarcerat în vederea executării pedepsei.

Persoana în cauză este patronul pensiunii Red Rock, Constantin Brânzei. Acesta a mai fost cercetat pentru constituirea unui grup infracțional organizat, proxenetism și trafic de minori alături de Daniela Pachițanu (3 ani de închisoare cu suspendare), administrator al pensiunii Dana,  și angajatele Emilia Costea (1 an și 11 luni de închisoare cu suspendare ) şi Iulia Luminiţa Crăciun (1 an și 7 luni de închisoare cu suspendare).

Cazul a devenit public în luna noiembrie 2014, după descinderile ofițerilor de la Combaterea Criminalității Organizate Neamț și procurorilor DIICOT Neamț în cele două pensiuni. Acțiunea a pus punct activității infracționale care avea ca obiect de activitate proxenetismul. Profitul rezultat în urma exploatării tinerelor a fost confiscat.

Sentința integrala aici.

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate