Patinoarul de la ștrand funcționează

5

Patinoarul de la ștrand este deschis. Doritorii de distracții pe gheață sunt așteptați în fiecare zi de la orele 10:00 la 22:00

patinuar-neamt patinuar-piatra-neamt

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
5 Comentarii
 1. mihai spune

  Ala nu e patinuar,e tarla.Intra toti meltenii si se apuca de sapat cu lamele patinelor.E posibil sa pleci cu SMURD-UL de acolo.Cum se lasa seara,e o bezna in strand…..nu paza,nu lumina….parca e pe ulita la tara.Pacat ca s-a ajuns aici….toti vor profit fara sa investeasca….

 2. Razvan spune

  Eu nu o sa vin atat timp cat sunt taxat la bariera, in calitate de cetatean al statiunii de interes mondial. O zona de agrement dezvoltata din banii locuitorilor (imprumuturi de durata) sa taxeze in continuare si pe locuitorii din a caror bani s-a facut investitia.
  O sa ma duc in schimb la Bicaz la patinoar, ca sa nu platesc taxa de prost.
  Primarul neales chitic are grija de statiune, de aceea au venit 800.000 de la buget si in Tg. Neamt 7.200.000.
  Multumesc oricum ca ne tineti informati cu privire la noile locuri de distractie.

  ADMIN: Intrarea in ștrand este liberă.

  1. Razvan spune

   Da? Atunci o sa merg. De curiozitate intreb: cand functioneaza sistemul barierei, care e principiul? Intreb deoarece la ultimul spectacol de stand-up am stat 15 min la coada sa pot iesi platind.

  2. Monica Stirbu spune

   Da si eu merg de peste 5 ani, de cand e deschid si niciodata nu am platit nimic decat 8 lei intrarea pe patinoar.
   As avea in schimb o recomandare acum ca e alt administrator la patinoar: NU LASATI PERSOANELE FARA PATINE SA MAI INTRE PE PATINOAR. Intra parinti cu copii si aglomereaza patinoarul, incurca si e risc si de accidentari. Am avut surpriza azi sa intre una din persoane fara patine si cu un bebe de 1 an si ceva care abia mergea …il lasase sa se plimbe aiurea. Aveti grija ca sunteti organizatori si raspundeti in caz de accidentari! Asa ceva nu e permis pe nici un patinoar nicaieri! Nu aveti nici un om care sa supravegheze intrarea :(.
   Succes!

   1. Costin spune

    Scria undeva la intrare pe patinoar c-o faci pe propria raspundere. Deci daca intri in kinder cu 30km/h e de vina ta-su.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate