CSAT pregătește pasul decisiv pentru schimbarea clasei politice

4

Se discută foarte serios ca CSAT (Consiliul Suprem de Apărare a Țării) csatsă desecretizeze unele dintre marile dosare care vor arunca în aer actuala clasă politica. Ca un prim pas, CSAT vrea desecretizarea dosarului Revoluției unde se spune că ar apărea multe nume de politicieni actuali.
Așadar, dosarele de care nu se putea atinge nici un procuror din România ar urma să fie desecretizate, fapt care ar duce la schimbări majore și istorice în rândul clasei politice actuale.
Dar nu în ultimul rând, desecretizarea unor dosare va da mult de furcă celor care au decis să le facă secrete, deși în ele se regăseau fapte penale pentru care vinovații nu au plătit în fața legii.

I.R.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
4 Comentarii
 1. terente revine! spune

  cat de naiv trebuie sa fii pentru a crede in asemenea povesti.cei ce au preluat puterea in 1989 sunt inca puternici.in timp au avut grija sa fie antrenati toti care acced la putere.la ce ne mai ajuta acum daca prin desecretizare vom vedea criminalii din 89.unii sunt morti altii batrani ramane o chestiune de morala.cel mai slab jurist si-a dat seama ca la 25 decembrie 89 nu a fost proces conform c.pr.penala ci un surogat pentru fraieri.degeaba motiveaza voinea ca a fost pus in fata unui fapt inplinit sa acuze fara probe si rechizitoriu.de frica a facut ce s-a cerut.cati judecatori la aceasta data nu dau hotarari la comanda de frica?frica a patruns in toti asa este in sistemul mafiot.ne e frica de stefan si executam neconditionat dispozitiile date.tacem CHITIC

 2. AntiProști spune

  Povești cu pești!
  Gândiți-vă că ar trebui să înceapă cu dosarul lui Klaus Werner Johannis, că și el a fost colaborator al securițății.
  Apropo:
  Știați că Johannis este ginerele fostului șef al securității jud. Sibiu?
  CSAT se ocupă de alte treburi mult mai importante(achiziții de avioane second din Portugalia, migranți arabi inexistenți, „teroriști” care aruncă petarde în coșurile de gunoi din Tg. Secuiesc).

 3. FLORIN spune

  Sa fim seriosi…..dupa ce o sa moara toti poate o sa desecretizeze citeva dosare.

  Cam asta e procedura.

  Inca nu te-ai convins ca Romania e un stat mafiot?

 4. Dan spune

  Cum? Da publicitatii si dosarul de securist al lui Basescu?

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate