Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
joi 25 aprilie 2019
 • :
 • :

Pârtie pentru sănii pe strada Traian din municipiul Roman

Primăria municipiului Roman a amenajat pe strada Traian o pârtie pentru sănii, care va fi funcțională la finele săptămânii, pe 12 și 13 ianuarie 2019.

Derdelușul va fi deschis în zilele de sâmbătă și duminică, între orele 10.00 și 20.00, când Primăria municipiului Roman va asigura, cu sprijinul echipajelor de Poliție și a celor medicale, ca distracția să se desfășoare fără incidente.
La baza pârtiei, au fost amplasate bănci pentru cei care vor să se odihnească sau să-i privească pe cei care se dau pe pârtie. Periodic, la cortul din curtea Bisericii Creștine Penticostale Peniel, se va distribui ceai fierbinte, cu rugămintea ca ambalajele de unică folosință să fie aruncate în pubelele special amplasate pe trotuare. Derdelușul este luminat și va avea un sistem de sonorizare pentru a anima atmosfera de la săniuș.

În măsura în care și vremea va permite, duminică, pe 13 ianuarie, de la ora 11:00 și până la 14:00, în curtea Arhiepiscopiei Romanului, la intrarea dinspre baza pârtiei, toți copiii și nu numai sunt invitați să construiască un om uriaș de zăpadă, un eveniment asemănător cu cel de anul trecut și care s-a desfășurat în centrul orașului.

REGULAMENT DERDELUȘ DE SĂNII

Program de funcționare:

Sâmbătă, 12 ianuarie 2019, între orele 10.00 – 20.00

Duminică, 13 ianuarie 2019, între orele 10.00 – 20.00

Pentru siguranța dumneavoastră și a celorlalți vă rugăm să citiți și să respectați regulamentul acestei atracții. Primăria municipiului Roman nu poate fi răspunzătoare în cazul în care nu respectați programul de funcționare și regulamentul derdelușului.


Cetățenii care vor utiliza această atracție trebuie să poarte echipament adecvat și să utilizeze doar sănii. Alte echipamente sportive nu sunt permise.

Urcarea pe derdeluș se face doar pe trotuare, pentru a se evita producerea de accidente.

Atracția este permisă copiilor între 4 – 18 ani și adulților.

Copiii sub vârsta de 14 ani trebuie să fie însoțiți de părinți.

Atracția este interzisă persoanelor care se află sub influența alcoolului și/sau a drogurilor.

Orice nerespectare a acestor reguli sau orice altceva ce pune în pericol siguranța dumneavoastră și a celorlalți utilizatori va fi sancționată de către Poliția Locală.

Utilizarea acestei atracții se face pe propria răspundere. Primăria municipiului Roman nu răspunde de posibilele accidente provocate din neglijență sau din cauza nerespectării regulamentului.
2 comentarii la “Pârtie pentru sănii pe strada Traian din municipiul Roman

 1. Miron

  Sa presupunem ca aveti copii, dar nu dati doi bani pe fericirea lor. Inchiderea strazii e o chestie temporara, iar regulille sunt stricte.

  Raspunde
 2. Romel-Ion Vulpes

  Să presupunem că eu locuiesc pe strada aceea, adică pe strada mea, unde plătesc impozit că stau acolo, plătesc curățenia, și toate angaralele. Vii tu, cu plodul tău să mă deranjeze, să nu pot intra cu mașina când vreau in curtea mea, să ascult gălăgia, într-un cuvânt să accept deranjul. Asta nu înțeleg primarii – organizează tâmpenii prin orașele pe care, cred ei, le conduc. Trebuie să le spun că dânșii, primarii, nu pot face ce vor, cum vor, prin comunități. In aceste locații locuiesc oameni, nu animale!

  Raspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *