Parteneriat între municipiul Piatra-Neamț și Colegiul Național „Petru Rareș”, în vederea realizării proiectului „Unirea – națiunea a făcut-o”

0

În ședința ordinară  de marți, 18 decembrie, a Consiliului Local Piatra- Neamț, a fost aprobat un parteneriat între municipiul Piatra-Neamț și Colegiul Național „Petru Rareș”, în vederea realizării proiectului „Unirea – națiunea a făcut-o”.

Proiectul presupune realizarea unor conferințe, în preajma zilei de 24 de ianuarie,  în care invitații, profesori de istorie din mediul liceal universitar și universitar, să ia parte la o serie de dezbateri privind importanța evenimentelor care au avut loc în anul 1859. Manifestarea  va avea impact atât asupra participanților, aproximativ o sută de profesori de istorie, membri ai Asociației Profesorilor de Istorie Neamț, cât și a elevilor care vor prezenți la dezbateri.

Contributia municipiului  Piatra-Neamț în cadrul acestui parteneriat este de 3.000 lei,  suma  fiind  finanțată  din  bugetul  local,   cap.67.02  – „Cultură, recreere și religie”, subcapitolul 50- „Alte servicii în domeniul culturii, recreerii”.  Acești bani vor acoperi cheltuielile legate de cazare, masă, protocol, transport, tipărituri, publicitate.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate