Munca elevilor olimpici răsplătită de către Primăria Piatra Neamț, prin promovarea lor pe panouri publicitare

 

Astăzi, 19 decembrie, elevii conștiincioși din Piatra Neamț au fost vedetele orașului și a celor care au tranzitat zona. Munca lor a fost răsplătită de către Primăria și Consiliul Local al Municipiului Piatra Neamț, prin promovarea lor pe panouri publicitare, arătându-le astfel olimpicilor că ei reprezintă mândria orașului și că sunt încurajați să devină din ce în ce mai buni!

„Am montat astăzi primele panouri stradale cu elevii olimpici ai orașului nostru. Începând cu acest an, la inițiativa echipei liberale de la Piatra Neamț, performerii orașului vor fi promovați pe panourile publicitare, o recunoaștere în plus a rezultatelor pe care le-au obținut și un stimul pentru a deveni tot mai buni. Ne mândrim cu tinerii care fac cinste Municipiului Piatra-Neamț. Ei ne-au reprezentat cu cinste atât la nivel național cât și internațional la olimpiadele și concursurile școlare în anul 2018.Felicitări și mult succes în continuare !”, acestea sunt cuvintele pe care le-a transmis primarul Dragoș Chitic.

- Apreciază pagina -

3 Comentarii
 1. Laura spune

  SEBASTIAN LEONTICA-olimpic internațional la fizica actualmente student la Oxford. Are in palmares o medalie de argint la olimpiada internationala de fizica din Indonezia obtinuta anul trecut, o medalie de aur si premiul special pentru cea mai buna teorie la olimpiada internationala a Uniunii Europene de la Moscova si o medalie de bronz la olimpiada asiatică din Vietnam in vara aceasta. Merita sa fie popularizat?

 2. Stefan spune

  Mi se pare o mega-prostie!Inteleg sa popularizezi un rezultat deosebit , de exemplu un premiu la o olimpiada internationala, nu pentru premii 1 ,2 sau 3 la vreo „olimpiada” nationala de religie , neogreaca ori interpretare muzicala ….

  1. Eugenia roca spune

   Vi se pare putin?sunt domenii prea putin mediatizate dar nici unul nu e usor!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate