Parlamentarul Remus Cernea a făcut o gafă monumentală pe facebook

13

Parlamentarul Remus Cernea a făcut o gafă monumentală pe facebook în momentul în care a postat o poză trucată cu niște călugări și preoți ce par cam ”sadici”. Mai mult ca sigur, sărmanul parlamentar a primit sau a găsit poza trucată din mediul online și, fără să mai verifice dacă e sau nu reală, s-a apucat să critice sadismul fețelor bisericești.
Demonstrația trucajului ordinar și poza originală au apărut imediat, așa că Remus Cernea va avea nevoie de toată apa ce curge pe Dunăre ca să poată spăla gafa comisă.
renus-cernea

poza-trucataPrins cu poza trucată Remus Cernea a încercat să dreagă busuiocul într-un mod penibil venind cu o nouă postare jenantă :
”Este irelevant dacă acea poză este editată sau nu.
remus-cerneaRelevant este că principalele sărbători care reflectă dogma celor din fotografie duce la masacrarea a milioane de animale nevinovate și la umilirea a milioane de oameni prin ritualuri care cultivă obediența oarbă față de biserică a acestora…
Nu contează că în imaginea originală nu apar animalele sacrificate, ele oricum sunt măcelărite în realitate…
Despre asta este vorba!”

Domnule parlamentar Remus Cernea. Suntem în timpul celor mai importante sărbători creștine. ”Irelevant” ești tu atunci când încerci să ajungi în centrul atenției cu tot felul de gogomănii. Despre ipocrizie și infatuare ”este vorba”.
Dacă vroiai neapărat să îți exprimi opiniile legate de ”sadismul creștinilor”, puteai, măcar dintr-un bun simț elementar, să te abții până după sfintele sărbători pascale.

D.E.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
13 Comentarii
 1. Alexandru Adrian German spune

  Din pacate biserica stimuleaza uciderea anumalelor prin dogmele sale care cer sa mancam anumite animale in anumite perioade. Suntem omnivore si trebuie sa mancam carne, nu avem ce face. Dar nu pentru ca e craciun sau paște.

 2. Lolita spune

  @Otilia: romanca indoctrinata sint si eu. Nu pot sa inteleg de ce nu protesteaza si la alte animale comestibile acest parlamentar inteles numai de tine. Mai pios esti mai frumos.

 3. xx spune

  Poate saptamina viitoare sa baga vreun proiect de lage si sa declare si animalele sacrificate drept „persoane nonumane” si sa reduca sunetul talancilor de la gitul acestora

 4. Otilia spune

  Indiferent daca este sau nu reala fotografia, cu totii stim ca mii de miei sunt sacrificati inutil. Remus Cernea e greu de inteles de marea majoritate a romanilor indoctrinati care nu inteleg despre ce e vorba in religie, daca ar fi mai multi ca el Romania ar arata altfel…

  1. Mihai spune

   Intradevar daca Romania ar avea mai multi oameni ca Remus Cernea, ne-am sterge istoria inclusiv traditiile si am anula notiunea de familie .

  2. dumitru spune

   Dece va puneti țărână in capsi aparati aceasta jivina parlamentara? Faci afirmatii complet eronate referitor la majoritatea romanilor . Cine esti dumneata de spui asemenea ineptii.printre cei 15-20 milioane de indoctrinati mă găsesc si eu . Va zbateti intr- o mocirla a inculturii, cred ca nu ati rasfoitin viată dumneavoastră decât reviste porno si sataniste si te consideri ,, nonconformista ” . Îmi pare rau dar ai cap sa nu te ploua in gat si atât.

 5. Cristian spune

  @FINANTATORUL Să înţeleg că şi ţie ţi se pare „irelevant” că Remus Cernea e un mincinos manipulator şi nesimţit? Pe tine cine te finanţează?

 6. Finantatorul spune

  Pana la urma sa înțelegem ca esti finantat de patriarhia romana si faci lobby pentru ei?!

  ADMIN: Patriarhia nu finanțează nimic pentru că nu fiscalizează nimic 🙂

 7. cititor 40 spune

  Ce pacaleala au luat cu acest gay ,parca n-ar fi roman Totul si toate ii put acestui pseudo parlamentar!Pt. ca, totusi este sarbatoare stimati „pietreni” ,SARBATORI PASCALE FERICITE CU SANATATE !

 8. Alex spune

  Saracu domnu Cernea, cum o trai el…ori nu mananca nici animale nici plante, ori il mustra constiinta ingrozitor :)))

 9. catalin spune

  Dacă vorbim despre animale macelarite, de ce să nu vorbim si despre plante. Sau ele nu sunt tot fiinte? Desigur că sunt! O plantă când o ucizi, fie floare, fie legumă, fruct sau pom, nu- i curge sânge, dar o lacrimă tot ii curge. Dumnezeu le-a creat pe toate pentru om, nu ca omul sa isi satisfacă pofta de a ucide, ci pentru a se hrăni. Asa că si pentru domnul Cernea mor fiinte, nu numai pentru cei pe care domnia sa îi urăște si îi disprețuiește ca un om de un caracter atât de nobil.

 10. feraru marcel spune

  D-abia astept prima poza cu Arsene, pasind maiestuos pe autostrada Iasi Tg. Mures…. N-ar conta ca-i trucaj….Noi sa-i credem ! Pasteti sanatosi, frati si surori !!

  1. Mos Craciun spune

   Nu in viata aceasta.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate