Parlamentarii PNL de Neamț au votat ca spitalul să treacă înapoi în subordinea CJ Neamț

1

Azi s-a votat în Parlament legea stării de alertă. Noua lege prevede ca spitalele care erau la primării sau consilii județene și au fost mutate în subordinea guvernului să revină înapoi în subordinea administrațiilor locale.

Astfel, azi, parlamentarii PNL de Neamț: Mugur Cozmanciuc, Laurențiu Leoreanu și Țapu Eugen, au votat ca spitalul să treacă înapoi în subordinea Consiliului Județean Neamț, adică să pună Ionel Arsene directorul la spital.

Normal nu ar fi multe de discutat, fiind vorba de un vot acordat pe o lege în ansamblul ei, dar în lumina unor dezvăluiri recente apărute în spațiul public apar multe semne de întrebare. Vorbim de faptul că pe internet au apărut informații conform cărora cineva ar fi promis unui suspect de fapte de corupție de la spital că va fi repus pe funcție și că în tot jocul acesta de trafic de influență ar fi vorba și de ajutorul unui cal troian din PNL Neamț. Oare să fi fost vorba de votul celor trei parlamentari PNL, vot care va duce la schimbarea actualului director pus chiar de guvernul PNL și posibila repunere a suspectului de corupție înapoi pe funcție?

Nu știm despre ce este vorba și nici nu ne permitem să insinuăm că ar fi un blat PSD-PNL sau să dăm crezare vocilor din PNL care spun că a fost ordin să se scape de actualul director pe motive de daune de imagine la PNL. Interesante rămân totuși zvonurile cu suspiciunile de trafic de influență. Dacă nu au fost doar povești din seria valiza lui Dragnea sau copiii vânduți de Iohannis, vom citi cu siguranță detaliile într-un rechizitoriu.

Iosub Robert

dolinex
1 Comentariu
  1. VLAD spune

    Se vede de la o posta cata trecere au parlamentari P(D)NL in Parlamentul Romaniei . Acestora li se potriveste urmatorul citat ,, Primul simptom al prostiei este lipsa totala a rusinii.” Sigmund Freud

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate