Parcul Zoo Piatra Neamt, un loc preferat de pietreni

2

Parcul-Zoo-Piatra-Neamt

Fata de restul locatiilor cu destinatie turistica aflate in proprietatea municipalitatii , Parcul Zoo din Piatra Neamt pare sa atraga cel mai mult vizitatorii, in special pe cei care au copii mici si gasesc aici posibilitatea de a-i recrea pe micuti .
Ca inventar zoo , parcul sta foarte slab dar ca imbinare a utilului cu placutul cei care administreaza locatia se pare ca tin cont si de asteptarile vizitatorilor .
Presupunem ca in lipsa unor infuzii de capital si a unei promovari preferentiale , stabilimentul zoo se zbate la limita supravietuirii economice dar ca numar de vizitatori pe metru patrat bate multe alte locatii turistice din Neamt .
Poate cand se vor ocupa de promovari cei de la Perla Invest vor ordona obiectivele pe care  gestioneaza in functie de alte atribute de marketing  si nu dupa numele celor care au afaceri in strand sau in varful muntelui Cozla .
zoopiatraneamt

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
2 Comentarii
  1. nae spune

    Parerea mea este ca poate pentru oameni o fi bun parcul dar pentru animale e un calvar , avem atata padure in spate si saracele animale sunt efectiv chinuite (ursul cel putin e terorizat )in spatii improprii fata de ce vad eu prin strainatate , dar ce sa mai zic daca edilii nu vad strada ce leaga Zoo de primarie ca e varza dar sa mai aiba grija de animale ………………. . Le doresc alesilor sa stea si ei in astfel de custi , merita un reportaj dar facut cu un specialist in animale chiar strain ca mie la prima vedere nu mi se pare OK . Romanul ne da clasa la ce parc au facut .

    1. Ionut Corfu (nationalistu`) spune

      Pai da.Strainatate,alea alea.Ce vede omul prin strainatate va dati seama.Ce sa mai vorbim? El e cu standarde inalte.La Ghigoesti acolo de unde a plecat el in strainate,avea gainile in pod si ne explica acuma cum stau ursii in strainatate.Ca astia aici-sa la noi acilea tin ursii aia acolo ca asa vor ei.In conditii de care vor ei.Dar in strainatate e altceva dom`le.Pai ce ceapa ma-si!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate