GRADINA DE VARA – PIATRA NEAMT

7

OBIECTIV VIZITAT :GRADINA DE VARA – PIATRA NEAMT gradina-de-vara-piatra-neam
Situata intre Muzeul de stiinte ale naturii si Scoala nr. 12

CONCLUZII POZITIVE :
– atmosfera prieteneasca
– servire buna
– mancare buna
– produse traditionale
– clienti fideli
– locatie si amenajare buna

CONCLUZII NEGATIVE :
– nota de plata pe o bucata de hartie ( caiet matematica )
nota-plata
– nu scrie  la intrare ca terasa este supravegheata video
– chelnerii sunt amabili, dar au fete de inmormantare

RECOMANDARI :
– amenajarea unui spatiu de joaca copii
– anuntarea clientilor ca sunt camere de luat vederi

NOTA GENERALA : Tinand cont de preturi , cotatie si de faptul ca terasa este plina mai tot sezonul cald ,  cosideram ca GRADINA DE VARA din PIATRA NEAMT merita NOTA 9

Recenzii urbane
Peutru sugestii de recenzii:  info@ziarpiatraneamt.ro

Completare art: Situatia bonurilor a fost rezolvata .
bon

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
7 Comentarii
  1. sandu alexandru spune

    Ca terasa de vara este excelenta.Carcotasi vor sa o compare cu salonul de la hotel Central sau Ceahlau.In ceia ce priveste patronal este un tip care nu are nici un fel de tangent cu Secu…

  2. JOJO spune

    terasa este a unui ofiter(colonel) la doi si un sfert(DGIPI), ASA CA FITI ATENTI CE GAVARITI IN ACEA LOCATIE SI VA SPUN SINCER FARA MISTO. IN rest e ok!

    1. Mos Craciun spune

      Ai vazut prea multe filme!

  3. popa gheorghe adrian spune

    Cred ca 9 este o nota aproape de perfectiune. Trebuie sa apar onoarea familiei si redau un fragment din cartea scrisa de domnul ziarist Mihail Sorin Gaidau cu privire la cazul restaurantului „Leul si Carnatul” – proprietar Gica Popa, din Piatra Neamt in anul 1948, fiindu-i luat un interviu marelui plastician domnul Petru Petrescu: “Nu mergeam acolo seară de seară, dar mergeam destul de des. Era o plăcere! Toată boierimea venea acolo! Era muzică bună, veneau interpreţi renumiţi, inclusiv celebrul iluzionist Iozefini. Ce vinuri avea! Ce jamboane, ce fripturi, ce specialităţi! Localul era renumit pentru felul cum erau serviţi clienţii. O plăcere! Mă simţeam extraordinar! Venea numai lume bună, elita! Era un restaurant de cinci stele, modern şi popular în acelaşi timp, mai ales din cauza preţurilor foarte accesibile: cei mai buni mici, cei mai buni şi ieftini cârnaţi! Să tot mănânci! Era localul numarul 1! Domnul Gică Popa a reprezentat ceva în acest oraş: a fost un om cu suflet, un om deosebit! Făcea tot posibilul ca omul să se simtă bine! Era o altă lume, mult mai bună, mai sinceră… Azi trăim în Sodoma şi Gomora”!… daca restaurantul Gradina de vara merita nota 9, ce nota ar merita restaurantul descris de domnul Petru Petrescu?

    ADMIN : Notele le dam in functie de cotatia locatiei . Daca era o locatie de 4 stele si se prezenta ca Gradina de vara , merita nota 3 , dar asa cand evaluarile se incadreaza in asteptari situatia este in regula din punctul nostru de vedere . Am mers la o terasa cu mici , hamsii si bere si ne-am simtit cum trebuie sa te simti la o terasa cu mici , hamsii si bere . Nu am mers la nu stiu ce dineu si a incurcat chelnerul furculita de peste cu cea de friptura sau fazanul nu era fezandat bine …..

    1. MIHAIL-SORIN GAIDAU spune

      Este adevarat: pentru documentarea acestui subiect am cules mai multe marturii importante, inclusiv de la un revizor-contabil si un controlor al calitatii produselor oferite clientilor. Opiniile tuturor au fost mai mult decat favorabile. In acest sens detin inregistrari audio-video, la subiect. Niciodata nu va mai fi acel ”Monte Carlo” romanesc de la Piatra Neamt, asa cum a fost candva, pe vremea d-lui Gica Popa. lumea venea de placere si niciodata nu aveai ce reclama, dimpotriva, numai vorbe bune. De cateva ori, prin Gradina-restaurant ”Leul si Carnatul” a poposit, insotit de doamnele romantelor romanesti, Ioana Radu si Mia Braia, celebrul CONSTANTIN TANASE, creatorul unor show-uri renumite, inclusiv al Teatrului de revistă, CARABUS. In schimb nu erau camere video, de supraveghere, dar agentii Sigurantei si in ultima perioada chiar si cei aflati in solda KGB-ului incepusera sa-si faca simtita prezenta. La gradina-restaurant ”Leul si Carnatul”, ”La Americanul” si la cafeneaua KESISIAN se aduna ”reactiunea” care complota impotriva bolsevismului… Prin urmare, agenturile lucrau fara odihna, mai ales in zilele de sarbatoare, de sfintele Pasti si de Craciun.

  4. teoisteo spune

    ALO, NOTA 7 E PREA MULT FRATE, EȘTI INDULGENT.

  5. Daniel spune

    Nu stiu cum ai ajuns la concluzia ca servirea este buna dar este oribila din pacate.Intdeauna cand am fost acolo am stat minim 20 de min sa imi aduca o bere si min 30 de min sa imi aduca de mancare.Si da chestia cu nota de plata pe hartie mi se pare si mie foarte aiurea .

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate