Parcări pentru căruţe în Piatra Neamţ

0

caruteAutointitulaţii stăpâni ai parcărilor din Piaţa Centrală sunt nemulţumiţi de faptul că-n zonă nu sunt parcări destinate căruţelor şi-n acest sens au depus mai multe sesizări la sediul firmei care administrează parcările din oraş. Aceştia sunt obligaţi să lase căruţele tocmai lângă calea ferată, parcurgând o distanţă considerabilă pe jos până la locul de muncă, parcarea din piaţă. Pe lângă acestea mai cer ca Poliţia să nu mai patruleze prin Piaţa Centrală deoarece le creează un stres în plus la locul de muncă şi nu mai pot zgâria maşinile în linie dreaptă ci zigzagat.

Reprezentantul acestei firme ne-a comunicat următoarele: „ Vom da curs acestor sesizări deoarece vin din partea unor cetăţeni cinstiţi şi respectabili din oraş. Astfel, se vor amenaja 15 parcări europene pentru căruţe. Acestea vor fi supravegheate video non-stop, vor fi dotate cu duşuri pentru cai, recipiente pentru lucernă şi cel mai important, doi lucrători de la blocări vor fi mutaţi în această parcare pentru a face curat mereu în urma animalelor. În ceea ce priveşte spaţiul, acesta va fi luat din cel pentru parcările maşinilor. Parcările pentru căruţe vor fi gratuite, dar se va tripla tariful pentru maşini.”

Articol de la cititori

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate