”Ora de Poveste“, un nou proiect coordonat de profesoara Alina Baluș

0

Miercuri, 24 februarie, Biblioteca Județeană – Secţia de împrumut carte pentru copii a găzduit o după-amiază dedicată micuților și apropierii acestora de lectură, numită ”Ora de Poveste”.
„Ora de Poveste“ vine în continuarea unui proiect mai vechi, „Citește-mi o poveste!“, inițiativă a liceenilor de la Colegiul Național ”Calistrat Hogaș” membri ai echipei de voluntariat SNAC și realizat în colaborare cu Complexul de Servicii ”Elena Doamna”, care a ajuns la final.
Astfel spus, proiectul ”Ora de Poveste“, coordonat de profesoara Alina Baluș vine ca o continuare a parteneriatului cu centrul de plasament.
Primii copii care au pătruns în lumea poveștilor, descrisă și imaginată de voluntarii de la C.N. ”Calistrat Hogaș”, au fost micuții de la Școala Nr.3 din Piatra-Neamț.
Totul s-a desfășurat în mod interactiv, copiii fiind stimulați să citească și să se pună în locul personajelor. Fără prea mare efort, cititul a devenit o plăcere, iar pentru o clipă lumea internetului nu a mai fost așa interesantă.
Precizăm că ”Ora de Poveste”, inițiată de profesoara Alina Baluș, va avea loc în fiecare zi de miercuri, din două în două săptămâni (24 februarie, 9 martie, 23 martie…), de la ora 15.00, împreună cu elevi voluntari din cadrul Colegiului Național ”Calistrat Hogaș“.
Copiii care doresc să participe la aceste după-amiezi dedicate lecturii se pot înscrie pe o listă, la Secţia de împrumut carte pentru copii.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate