Cursuri gratuite de pregătire pentru Bac organizate de Universitatea ”Ștefan cel Mare”din Suceava

0

Universitatea ”Ștefan cel Mare ”din Suceava vine în sprijinul elevilor și organizează  cursuri gratuite în vederea pregătirii pentru bacalaureat.  Oferta nu se  adresează doar liceenilor din Suceava, ci și celor din județele Botoşani, Neamţ, Iaşi, și Bistriţa-Năsăud.
Astfel, pentru a veni în sprijinul elevilor de liceu profesori cu experienţă din cadrul USV vor face meditaţii gratuite pentru examenul de bacalaureat. Disciplinele pentru care se organizează cursuri de pregătire sunt Limba şi literatura română, Matematică, Informatică, Fizică, Istorie, Filosofie, Sociologie, Geografie, Logică, Economie.
„Întrucât conţinuturile vizate sunt din toţi cei patru ani de liceu, la pregătire vor putea participa nu doar elevii claselor a XII-a, ci şi din clasele anterioare, se arată în comunicatul remis de Universitatea ”Ștefan cel Mare” .
„Consultațiile sunt concepute sub forma unor module și vor putea fi personalizate în funcție de nivelul de pregătire al elevilor participanți”, se mai precizează în comunicat.
Orarul consultațiilor poate fi accesat pe site-ul www.usv.ro, secțiunea ”Consultații bacalaureat”.

bac

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate