Open MIC emisiune de Hip-Hop transmisa live pe Radio M Piatra Neamt

0

Articol publicitar
In perioada 15-17 Iulie in orasul Piatra Neamt a avut loc o campanie de promovare a celor de la OpenMic . Baietii au iesit pe timpul noptii, cu aproximativ 800 de stikere si au impanzit mai bine de jumatate de oras. Campania mai dureaza pana la lansarea oficiala a emisiunii *AFIS* care va avea loc pe data de 22 iulie la ora 21:00 in beraria BierHaus. Pana pe data de 19 baietii vor lipi stickere in Darmanesti si Maratei zona 1Mai, dupa care pana pe datade 22 vor fi cu reportofoanele in trafic. Open MIC va fi o emisiune de Hip-Hop transmisa live pe Radio M (100,7 Mhz in Piatra Neamt) sau pe Radio M Online.
Emisiunea va fi “on-air” marti si joi de la ora 21:00 si pe viitorul site oficial www.openmic.ro unde veti vedea non-stop imagini live din studio, va fi un chat unde veti discuta cu Killa (producatorul emisiunii) si multe altele. Emisiunea se adreseaza publicului tanar in esenta ascultaturi de muzica Hip-Hop, durata emisiei va fi de 1 ora (21:00-22:00) si va furniza stiri interesante din lumea muzicala culturala si sociala si, de asemenea, va fi adus in studio sau telefonic cate un invitat din sferele genului. 🙂 In continuare, OpenMic isi propune sa inregistreze emisiuni video cu interviuri ale celor care sustin si ale elor care duc miscarea mai departe din toata tara.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate