Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Neamţ va informeaza

0

Începând cu data de 19.07.2010 două funcţii importante în cadrul Inspectoratului de Jandarmi judeţean Neamţ, Şef Serviciu Management organizatoric şi operaţional şi Comandant Detaşament Mobil, vor fi ocupate de doi ofiţeri tineri, Căpitan Olariu Radu şi Maior Lupu Ionuţ. Ofiţerii pentru a ocupa funcţia au participat la concurs obţinând cele mai mare note Căpitan Olariu Radu – 8.15, Maior Lupu Ionuţ – 8.00 .
Căpitan Olariu Radu s-a născut la Oneşti în anul 1978, jud. Bacău, studiile primare şi preuniversitare în oraşul natal.
Cariera militară a început cu Academia de Poliţie Alexandru Ioan Cuza Bucureşti – arma jandarmi, absolvită în anul 2003, după care ocupă funcţiile de comandant de subunitate, ofiţer specialist pază şi protecţie instituţională şi ofiţer specialist mobilizare la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Neamţ. Îşi îmbunătăţeşte studiile absolvind un masterat în domeniul Administraţie Publică Europeană.
În activitatea desfăşurată ofiţerul a manifestat profesionalism şi prestanţă achitându-se cu conştiinciozitate de sarcinile şi misiunile încredinţate fiind recompensat pentru aceasta cu avansare înainte de termen în anul 2010 de Ziua Jandarmeriei Române.
Conform fişei postului ofiţerul va coordona trei compartimente:
– planificare şi operaţii:
– monitorizare misiuni şi evenimente (112);
– mobilizare;
Maior Lupu Constantin Ionuţ s-a născut în Piatra Neamţ în anul 1976, studiile primare şi preuniversitare în oraşul natal.
Cariera militară a început cu Academia de Poliţie Alexandru Ioan Cuza Bucureşti – arma jandarmi, absolvită în anul 1999, după care ocupă funcţiile de comandant de subunitate, Şef secţie Bicaz, ofiţer specialist pază şi protecţie instituţională la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Neamţ. În anul 2006 participă la concurs şi ocupă o funcţie în cadrul Serviciului de Control din cadrul Direcţiei Generale Paşapoarte, iar din anul 2010 revine la cerere la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Neamţ în cadrul Compartimentului de Prevenire şi combatere a criminalităţii. Îşi îmbunătăţeşte studiile absolvind un masterat în domeniul Managementul Instituţiilor publice.
Şi Maiorul Lupu Constantin Ionuţ a fost recompensat cu avansare înainte de termen în anul 2006.
Conform fişei postului ofiţerul se va ocupa de conducerea, organizarea şi pregătirea Detaşamentului de jandarmi Mobil pentru asigurarea şi restabilirea ordinii publice la nivelul jud. Neamţ şi toate celelalte misiuni specifice acestei structuri.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate